(Removed from publishing)

Automaatioinsinööri, prosessiteollisuuden asiakaspalvelutehtävät
Valmet

Original publication date 15.5.2019

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaamme menestykseen omilla ratkaisuillasi?

Haemme nyt Vantaan aluetoimistolle automaatioinsinööriä vastaamaan Valmetin toimittamien automaatiojärjestelmien ja sovellusten ylläpidosta, muutosten ja laajennusten toteuttamisesta sekä käyttöönottotehtävistä.

Työskentelet itsenäisesti asiakkaillamme Uudenmaan alueella ja tuet myyntiä etsimällä aktiivisesti ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Osallistut toiminnan ja palveluiden jatkuvaan kehittämiseen ja tuet toiminnallasi asiakassuhteiden kehittymistä yhteistyössä muun tiimin kanssa.

Edellytykset

Onnistuaksesi tässä tehtävässä odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esimerkiksi AMK automaatioinsinööri)
  • Kokemusta automaation sovellussuunnittelusta
  • Palveluhenkisyyttä ja käytännönläheisyyttä
  • Kiinnostusta oman ammattitaitosi kehittämiseen
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi
  • Matkustusvalmiutta sekä ajokorttia

Lisäksi arvostamme ja katsomme eduksi:

  • Kenttäväylien (Profibus, Profinet, Modbus) tuntemuksen
  • Kokemuksen palvelinten virtualisoinnista (VMware)

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäistä, vaihtelevaan ja monipuolisen asiantuntijatehtävän Valmet DNA –automaatiojärjestelmän parissa sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi suunnitteluun joustavassa päivätyössä.

Voit olla valmistuva automaatioinsinööri tai jo kokeneempi konkari, koulutamme sinut tehtävään ja saat työhösi asiantuntijatiimimme täyden tuen. Pääset työssäsi vaikuttamaan asiakkaan menestymiseen ja kehittymään samalla automaatioalan vahvaksi ammattilaiseksi.

Lisätietoja

Jos kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 21.05.2019 sähköisen hakulinkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Heikkilä, Manager, Customer Service, maanantaina 06.05.2019 kello 14 - 16, puh. +358 40 543 4728 tai sähköpostitse hannu.heikkila at valmet.com.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.