(Removed from publishing)

Automaatioasiantuntija / -projektipäällikkö
Granlund Oy

Original publication date 7.3.2019

Datan määrä maailmassa kasvaa huimaa vauhtia ja samalla tarve rakentaa uusia ja parannella vanhoja datakeskuksia lisääntyy. Datakeskukset ovatkin Granlundille kasvava liiketoiminta-alue. Olemme alan johtava toimija Pohjoismaissa ja kasvatamme datakeskusosaamistamme ja -organisaatiotamme jatkuvasti.

Nyt haemme automaatioasiantuntijaa projektipäälliköksi tai suunnittelijaksi.

Meillä pääset mukaan teknisesti monipuolisiin ja haastaviin hankkeisiin, saat mahdollisuuden kehittyä urallasi sekä hyvän ympäristön kouluttautua ja jalostaa osaamistasi kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Haluttaessasi tarjoamme myös mahdollisuuden ulkomailla työskentelyyn.

Mitä toivomme sinulta?

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (DI- tai Ins. AMK-koulutus)
  • Vähintään 3 vuoden kokemusta automaatioasiantuntijatehtävistä tai -suunnittelusta
  • Sujuvaa englanninkielen taitoa

Miksi Granlundille?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat torstaihin 28.3.2019 mennessä, ja olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Jari Innanen p. 050 563 8233.