(Removed from publishing)

Automaatioasentaja
Teollisuuden Voima Oyj

Original publication date 11.11.2019

Haemme Olkiluotoon

AUTOMAATIOASENTAJAA

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt automaatioasentajaa Olkiluoto 1 ja Olkiluoto 2 -laitosyksiköiden erilaisiin automaatiokunnossapitotehtäviin.


 Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on soveltuva ammattikoulutus ja työkokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä. Tunnet prosessiautomaation, kenttä- ja mittalaitteiden perusteet sekä omaat kykyä oppia erilaisten tieto- ja automaatiojärjestelmien käyttöä. Sinulla on lisäksi monipuolista osaamista, huolellisuutta ja yhteistyökykyä sekä halua kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi.


 Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.
 

Kiinnostuitko?
 Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin ja torstaisin klo 15-16 työnjohtaja Janne Mäkelä, puh.  050-3133077 ja tiimiesimies Ville Savolainen, puh. 050-3133188


Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 24.11.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!