(Removed from publishing)

Autolähetti - Helsinki
Eilakaisla

Original publication date 11.1.2019
Etsimme reipasta, tunnollista ja asiakaspalveluhenkistä autolähettiä Helsingissä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme. Työtä on maanantaista perjantaihin, päivittäin 4 - 7,5 tuntia ja pääsääntöisesti 8 - 17 välillä. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja sopimus tehdään huhtikuun 2019 loppuun asti, jatko on mahdollinen.

Tehtävän kuvaus

Tehtävään kuuluu asiakasyrityksemme tuotteiden kuljettaminen eri asiakaskohteisiin ja niiden luovutus vastaanottajalle. Ajot tapahtuvat yrityksen omalla henkilöautolla pääkaupunkiseudulla (pääosin Helsinki, Vantaa ja Klaukkala alueilla). Lisäksi työhön voi liittyä ajoittain esim. tukkukuormien purkua ja tavaroiden järjestelyjä sekä mahdollisesti hieman toimistotehtäviä.

Toivomme sinulta

Hakemamme henkilö on työskentelytavaltaan ripeä, täsmällinen ja oma-aloitteinen. Viihdyt sekä itsenäisessä että tiimityöskentelyssä, ja nautit siitä, että saat ajaa päivittäin autolla ja tavata myös asiakkaita. Odotamme erinomaista ja ystävällistä asiakaspalveluasennetta. Pidät myös siitä, että päivät saattavat olla erilaisia, ja pystyt pitämään kiinni aikatauluista. Tarkistamme mahdollisesti rikosrekisterisi ja luottohäiriömerkinnät.  Sinulla on jo runsaasti kokemusta autolla ajamisesta. Painotamme vahvasti henkilön luotettavuutta ja iloista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.  Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Jos olet hakemamme iloinen ja tunnollinen autolähetti, niin lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen kuitenkin viimeistään 22.1.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi