(Removed from publishing)

Assistentti
Efima Oy

Original publication date 8.3.2019

Hei sinä reipas ja oma-aloitteinen toimistoassistentti, kääri hihat ja tule avuksemme!

Haemme toimistoassistenttia Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoomme. Työ on monipuolinen yhdistelmä toimitiloihin, tapahtumajärjestelyihin, asiakaspalveluun ja taloushallintoon liittyviä avustavia tehtäviä. Työsopimus tehdään aluksi määräaikaisena vuoden 2019 loppuun asti.

Työtehtäviisi kuuluvat:

  • Helsingin toimistomme toimitilojen siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen, yhteydenpito tarvittaessa huoltoyhtiöön ja siivousfirmaan
  • Työtilojen ja kalustuksen uudelleenjärjestelyt ja toimistotilojen laajennustyössä avustaminen
  • Aulapalvelut eli esimerkiksi vieraiden vastaanotto, puhelinvaihdepalvelut ja kahvilatilan hoitaminen
  • Henkilöstö- ja asiakastilaisuuksien järjestelyissä auttaminen
  • Osaamisen mukaan reskontra- ja maksuliikennetyöt, esimerkiksi laskujen tiliöinti, kiertoon laitto, lopputarkastus, maksatus
  • Muut avustavat taloushallinnon ja toimitiloihin liittyvät tehtävät

Olet aktiivinen, ahkera ja oma-aloitteinen. Tulet hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Et pelkää työtä etkä valikoi työtehtäviäsi. Olet järjestelmällinen ja pidät työsi järjestyksessä. Sinulla on silmää viihtyvyydelle ja tartut toimeen heti tarpeen tunnistettuasi. Pyydät myös apua, kun sitä tarvitset. Toimit luontevasti asiakaspalvelutilanteissa ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla on valmiutta ja halua oppia uusia asioita ja käytät IT-sovelluksia sulavasti.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Meiltä löydät joukon iloisia ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla. Toimistollamme Kaivopihan kupeessa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja säiden salliessa ehkäpä koko kaupungin parhaasta kattoterassista.

Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Viihdyt ja menestyt joukossamme, jos teet mielelläsi hyvää jälkeä, haluat oppia ja kokeilla uutta ja olla mukana kasvussamme. Meillä pääset mukaan moneen soppaan hauskojen ja osaavien ihmisten työkaverina.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi tiistaihin 19.3.2019 mennessä. Toivomme sinun vastaavan myös hakemuslomakkeella olevaan videokysymykseen. Työt voivat alkaa toukokuussa. Tarkistamme työhön valittavan henkilön luottotiedot. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-johtaja Riku Huikuri. Rikun tavoitat sähköpostitse osoitteesta riku.huikuri@efima.com.  

Jos kiinnostuksesi heräsi, hae paikkaa heti!

P.S. Käythän katsomassa myös verkkosivuiltamme, miltä Efimalla työskentely näyttää ja tuntuu.