(Removed from publishing)

Assistentti
Adven

Original publication date 30.11.2018

Haemme joukkoomme assistenttia

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy, for business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittämiemme ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen.

Liity nyt mukaan nopeasti kasvavaan joukkoomme!

Etsimme Vantaan pääkonttorille assistenttia, joka on ajanhallinnan ja organisoinnin mestari, eikä pelkää tarttua haasteisiin. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo pidempään työkokemusta kartuttanut, asenne ratkaisee.

Kuvaus työtehtävästä

Myyntitiimimme jäsenet Pohjoismaissa ja Baltiassa ovat kiireisiä luoden tulevaisuuden energiaratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Assistenttina tuet kyseistä myyntitiimiä, ja ensisijaisiin työtehtäviisi kuuluvat myyntitapaamisten ja myyntiprojektiaikataulujen organisointi ja koordinointi sekä tiimin matkasuunnitelmista ja -järjestelyistä vastaaminen. Työsi sisältää myös muita myynnin tukitehtäviä, kuten kokoussihteerin tehtäviä, myynti- ja tarjousmateriaalien viimeistelyä sekä tapahtumien järjestämistä yhdessä markkinointitiimimme kanssa. Vastaat tehtävässäsi myös siitä, että arkemme Vantaan toimistolla on sujuvaa, ja lisäksi toimit saumattomassa yhteistyössä muiden assistenttiemme kanssa eri toiminnoissa.

Mitä odotamme sinulta?

  • Energistä otetta työhön
  • Loistavaa organisointikykyä ja järjestelmällisyyttä
  • Erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • Soveltuvaa koulutusta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme sinulle?

  • haastavan ja kehittyvän roolin nopeasti kasvavassa yrityksessä
  • positiivisen ja kansainvälisen työympäristön
  • vastuuta ja vapautta tehdä päätöksiä työarjessa
  • mahdollisuuden kehittää ja kasvattaa osaamistasi

Join us and shape the energy solutions of tomorrow!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 16.12.2018 tämän linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?49b02688&lang=fi-FI

Toimi pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Olavi Raunio, +358 401944814 3.12. klo 9-10 sekä 4.12. klo 8-9.