(Removed from publishing)

Assistentti, Ostolaskut (Caverion Suomi Oy)
VMP Varamiespalvelu

Original publication date 2.12.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Caverion Suomi Oy:lle assistenttia ostolaskutuksen pariin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen Turkuun. Oletko asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja haluat työskennellä monipuolisessa tehtävässä kiinteistötekniikan johtavassa palveluyhtiössä?

Vuokratyösuhde on vuoden määräaikaisuus 31.12.2020 asti.

Tehtävässä vastaat yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa ostolaskuprosessista, sisältäen mm. ostolaskujen vastaanottamisen, tietojen tarkastamisen ja tiliöinnin, sekä olet mukana ostolaskuprosessia tukevissa toiminnoissa.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme pitkäjänteistä ja asiakaspalveluhenkistä työskentelyotetta, tiimityöskentely on sinulle luontevaa ja mielekästä. Olet huolellinen ja tarkka tekemisessäsi ja IT-taitosi ovat ajan tasalla.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on soveltuva taloushallinnon ammattitutkinto. Toivomme, että sinulta löytyy aiempaa kokemusta vaihtelevista taloushallinnon tehtävistä ja olet jo tutustunut SAP-järjestelmän saloihin.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä asiantuntevassa tiimissä sekä monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä osana isoa kansainvälistä yritystä. Saat lisäksi hyvän perehdytyksen tehtävään.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 15.12.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen klikkaamalla "Hae työpaikkaa". Haethan pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
31.12.2020
Lisätietoja
Milla Äikäs, milla.aikas@vmp.fi, 0403075053
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.12.2019 mennessä.