(Removed from publishing)

Assistentti / oikeustradenomi
Meyer Turku Oy

Original publication date 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

ASSISTENTTIA tai OIKEUSTRADENOMIA työskentelemään Meyer Turun laki- ja talousosastoille.


Tehtäviisi kuuluu

Laki- ja talousosastojen assistenttina tai oikeustradenomina tuet osastojen henkilöstöä käyttäen työajastasi noin puolet kummallekin osastolle.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa matkustusjärjestelyiden ja huonevarausten sekä palaveritarjoiluiden hoitaminen. Huolehdit myös kuriirilähetyksistä sekä toimistotarvikkeiden tilauksista. Vastaat dokumenttien prosessoinnista ja arkistoinnista.

Pääset tekemään lakidokumenttien standardoimista, luonnostelua ja viimeistelyä. Esivalmistelet lisäksi viranomaishakemuksia, teet oikeudellista tiedonhakua sekä avustat juristeja sisäisissä toimeksiannoissa.


Toivomme hakijalta

Hallitset täydellisesti MS Officen ohjelmat ja kommunikoit sujuvasti englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti. Pystyt tarkastamaan englanninkielisiä tekstejä. Työskentelet mielelläsi tiimissä ja autat muita positiivisella ja palveluhenkisellä asenteella.

Työtehtäväsi ovat monipuoliset ja aikataulut välillä tiukkoja, joten olet valmis myös vaihtuviin tilanteisiin nopeassakin tahdissa.

Pidämme etuna lakipuolen työkokemusta ja valmiutta tarkastaa ja valmistella lakidokumentteja standardoitujen pohjien mukaisesti.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Riikka Saari-Kanninen
Senior Legal Counsel
+358 400 252 644 (to 24.1. ja pe 25.1. klo 9-11)
riikka.saari-kanninen@meyerturku.fi


Hakemuskieli

Lähetäthän hakemuksesi sekä sen liitteet englanniksi.