(Removed from publishing)

Assistant Controller
Kuntarahoitus Oyj

Original publication date 12.11.2019

Haemme nyt asiakkaallemme Kuntarahoitukselle Assistant Controlleria 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana laskennan asiantuntijatiimiä. Työnkuvaasi kuuluvat päivittäiset taloushallinnon tehtävät, kuten erilaiset täsmäytykset pääkirja- ja alareskontrajärjestelmien välillä sekä tiliotteiden tiliöinti. Vastaat lisäksi tehtävässäsi osto- ja myyntilaskujen käsittelyprosessista.

Lisäksi tehtäviisi kuuluvat erilaiset selvitystehtävät ja pääset myös osallistumaan muihin laskennan kehitysprojekteihin erikseen sovittavalla tavalla. Toivoisimmekin, että sinulla olisi kiinnostunut kehittämään järjestelmiä sekä Basware Invoice Ready ja Nav-prosesseja.

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä sekä kirjanpidon tuntemusta. Olet tottunut käyttämään erilaisia taloushallinnon järjestelmiä ja excel-taitosi ovat hyvät. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (KTM, tradenomi).

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta tarkkuutta, organisointikykyä sekä kykyä toimia itsenäisesti. Sinulla on aktiivinen työskentelyote ja hyvät vuorovaikutustaidot. Olet kehityshenkinen ja asiakaspalveluhenkinen henkilö, joka tekee työnsä tarkasti ja haluaa toimia yhteistyössä muiden kanssa. Kommunikoit työssäsi suullisesti ja kirjallisesti sekä englanniksi että suomeksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden päästä kehittymään sekä vahvistamaan omaa osaamistasi. Meillä pääset osaksi innokasta, osaavaa ja motivoitunutta asiantuntijatiimiä, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä. Rakennamme vastuullisilla periaatteilla parempaa tulevaisuutta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Täältä löydät lisää tietoa Kuntarahoituksen vastuullisuudesta ja pääset lukemaan ajankohtaisista casetarinoista.

Jos sinua kiinnostaa työskentely Suomen kolmanneksi suurimmassa rahoituslaitoksessa, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.11.2019 mennessä.