(Removed from publishing)

ASIANTUNTIJOITA
SoteDigi Oy

Original publication date 9.1.2019

Haemme kokeneita asiantuntijoita SoteDigin Tietojohtamisen hankkeeseen. Asiantuntijan ensisijainen tehtävä on osallistua Sosiaali- ja terveydenhuollon tietosisältöjen määritys- ja mallinnustyöhön yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Lisäksi asiantuntija tulee toimimaan asiantuntijana valituissa tietojohtamisen pilotti- ja käyttöönottoprojekteissa.

Edellytämme laajaa tuntemusta sosiaali- ja terveydenhuollon prosesseista, toiminnasta ja taloudesta. Aikaisempi kokemus yleisimmistä käytetyistä toimialan tietojärjestelmistä sekä niihin liittyvistä kehityshankkeista lasketaan eduksi. Itsenäinen ja tavoitteellinen tapa toimia, hyvät organisointi- ja verkostoitumiskyvyt sekä joustava työote ovat onnistumisen edellytyksiä.

Itsenäinen ja vastuullinen työ edellyttää hyvää oman työn johtamistaitoa ja järjestelmällisyyttä. Olemme vahvassa kasvussa ja siksi on tärkeää, että suoriudut laadukkaasti ja sovituissa aikataulussa myös nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä. Odotamme hakijalta soveltuvaa, vähintään alemman tason korkeakoulututkintoa. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa. 

SoteDigin palveluksessa saat itsenäisen ja monipuolisen työn sekä ammattitaitoisen verkoston ja kollegat. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kallion Kuntatalossa, mutta työtä voi tehdä sovitulla tavalla myös hyödyntäen mm. etätyömahdollisuutta. Tarjoamme mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta toimintaa, uusia palveluja ja myös uutta työyhteisöä. 

Jos koet tehtävän kiinnostavaksi, lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@sotedigi.fi viimeistään 31.1.2019 mennessä. Alamme käsitellä hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtäviä täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian.