(Removed from publishing)

Asiantuntija, teollisuuden talotekniikan kunnossapito
ISS Palvelut Oy

Original publication date 19.6.2019

Haemme ISS Palveluiden Kiinteistön ylläpidon Service Excellence -yksikköömme kokenutta ASIANTUNTIJAA vastaamaan teollisuuskohteiden taloteknisten palveluratkaisujen suunnittelusta sekä tarjouslaskennan koordinoinnista ja toteuttamisesta yhdessä myynnin, kiinteistönhuollon tarjouslaskennan ja operatiivisten yksiköidemme kanssa.

Tehtävä keskittyy ensisijassa tarjouslaskentaan, mutta käsittää myös palveluratkaisun organisointiin ja käynnistämiseen liittyvää asiantuntijavastuuta. Osana työtäsi kehität teollisuuskohteiden taloteknisen palvelun laskennan menetelmiä ja työkaluja. Tukena työssäsi sinulla on nykyaikaiset ylläpidon ohjelmistot, ohjeistukset ja laaja ylläpidon osaamisemme. Raportoit tehtävässäsi ISS:n laskentayksikkömme päällikölle.


Edellytämme sinulta asianmukaista teknistä koulutusta (esim. insinööri tai teknikko), vankkaa teollisuuden osaamista ja kokemusta tarjouslaskennasta tai teollisuuden kunnossapidon johtamisesta. Tehtävä on hyvin itsenäinen ja osaat suunnitella tuloslähtöisesti omaa toimintaasi osana tarjousprojekti tiimejämme. Osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä, verkostoitua ja kykenet tulokselliseen toimintaan yli organisaatiorajojen. Kykenet tuottamaan laadukasta kirjallista asiakasmateriaalia ja hallitset nykyaikaisen tietotekniikan sekä sähköisten huoltokirjojen käytön. Tehtävä sisältää matkustamista Suomen rajojen sisäpuolella  ja näin toimipaikkavaihtoehtoja onkin tehtävässä useita asuinpaikastasi riippuen.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittävän tehtävän kehitysyksikössämme sekä suuren organisaation tuen työssäsi. Työsi myötä pääset osaksi innovatiivista ja innostunutta työporukkaa. Tehtävässä on myös osittainen etätyön mahdollisuus.


Täytä sähköinen hakemuksesi 4.8. mennessä alla olevan linkin kautta. Liitäthän myös CV:si mukaan hakemukseesi.