(Removed from publishing)

Asiakkuusvastaava
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia

Original publication date 23.5.2019

Haemme Omnian työelämä- ja yrityspalveluihin työyhteisöjen henkilöstön osaamisen kehittämisestä kiinnostunutta myynti- ja asiakkuustyön osaajaa.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ajalle 12.8.2019-23.6.2020. Tehtävä voi jatkua määräajan jälkeen.

Työelämä- ja yrityspalveluyksikkömme vastaa Omnian BtoB-asiakastyöstä tarjoten asiakkailleen kokonaisratkaisuja hyödyntäen Omnian monipuolista tarjontaa. Asiakkaitamme ovat yksityiset yritykset ja yrittäjät sekä julkisen sektorin toimijat ja kolmannen sektorin yhteisöt Uudellamaalla.

Olet konsultoivan otteen omaava myynnin osaaja, joka toimii lähellä asiakasta. Ymmärrät liiketoimintaa ja osaat kuunnella asiakkaidemme tarpeita. Rakennat kokonaisratkaisuja asiakkaidemme henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työvoimatarpeeseen.

Vastaat tavoitteellisesti palveluiden aktiivisesta myyntityöstä, uusasiakashankinnasta, asiakassuhteiden ylläpidosta sekä syventämisestä. Vastaat omalla osaamisellasi Omnian tunnettuuden lisäämisestä alueen yrityksissä ja yhteisöissä. Nautit asiakkaiden kontaktoinnista ja neuvottelutilanteista. Olet kyvykäs verkostojen rakentaja. Olet yrittäjähenkinen, aktiivinen ja vakuuttava yrityskentän osaaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä tavoitteellisesta ja tuloksellisesta BtoB-koulutuspalveluiden myyntityöstä sekä asiakassuhteiden kehittämisestä. Lisäksi sinulla on kokemusta CRM-asiakkuudenhoitojärjestelmästä asiakkuudenhallinnan ja myynnin tukena sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Ammatillisen koulutuksen tunteminen on tehtävässä menestymisen kannalta eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi