(Removed from publishing)

Asiakkuusneuvoja
Vaasan Osuuspankki

Original publication date 3.5.2019

Haemme joukkoomme Vaasan Osuuspankin pääkonttoriin

ASIAKKUUSNEUVOJAA

Asiakkuusneuvojana toimit yksityissektorin henkilöasiakkaiden sijoituksen parissa. Tehtävään sisältyy myös päivittäispalveluiden myynti. Tehtävänäsi on aktiivisesti myydä, opastaa ja palvella asiakkaita sekä tehdä asiakasohjauksia muille asiantuntijoille. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta sijoituspalveluista, mutta sinulla täytyy olla halu ja tahto oppia uutta ja kehittyä rahoitusalan ammattilaiseksi ja sinulla on APVY 1 tutkinto (tai valmius suorittaa tutkinto). Tehtäväsi on vakituinen.

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta ja haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä ammattitaitoisten kollegoiden tuen avulla. Olet lisäksi ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. Toivomme sinulta sujuvan suomen ja ruotsin kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielitaitoa.

Meillä on siis haussa positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on innostunut asenne finanssialaa kohtaan ja halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä sekä mahdollisuuden laajentaa osaamistasi rahoitusalan ammattilaiseksi.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä meillä työskentelyyn tai tehtäviin liittyen, myyntipäällikkö Annika Storbäck 040 1730822 tai henkilöstöpäällikkö Maria Östman puh 050 5259856 vastaa niihin mielellään

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi OP-Uramahdollisuudet -sivuston kautta (op-careers.fi) viimeistään 20.5.2019.