(Removed from publishing)

Asiakkuusneuvoja tai asiakkuusasiantuntija varallisuudenhoitoon
OP

Original publication date 14.1.2019

Haemme nyt Länsi-Suomen Osuuspankkiin, Poriin tai Raumalle

ASIAKKUUSNEUVOJAA TAI ASIAKKUUSASIANTUNTIJAA VARALLISUUDENHOITOON 

Päivittäisessä työssäsi tuet varallisuudenhoidon asiantuntijoita ja esimiehiä heidän työssään sekä neuvottelet ja toteutat erilaisia, onnistuneita palveluratkaisuja asiakkaille. Eduksi luetaan kokemus päivittäispalveluiden sekä säästämis- ja sijoitustuotteiden myynnistä. Kannat roolissasi vastuuta asiakastyytyväisyydestä ja töiden sujuvuudesta tiimissä.

Tehtävässä edellytetään aktiivista, myynnillistä ja itsenäistä työotetta sekä tehtävään sopivaa koulutusta. Arvostamme positiivista asennetta uuden oppimiseen ja uusiin haasteisiin. Työssäsi osaat priorisoida ja olet hyvä hallitsemaan omaa ajankäyttöäsi. Toimit joustavasti kaikissa palvelukanavissa: puhelimessa, verkossa kuin konttorilla kasvotusten. Paineensietokyky ja yhteistyötaidot ovat lähtökohtia tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, sekä pankin tarjoamat henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet.

Haethan tehtävää jättämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 28.1.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat asiakkuusjohtaja Hanna Vähä-Pesola, puh. 044 714 1487 ja OP Private -johtaja Juha Riippa, puh. 044 714 1851.