(Removed from publishing)

Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija, sijoitus
OP Pohjola

Original publication date 1.11.2019

Pohjolan Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva täyden palvelun finanssitalo, jonka toimialueella asuu lähes 65 prosenttia Lapin väestöstä. Omistuspohjan laajuudella mitattuna pankki on Lapin ylivoimaisesti suurin elinkeinoelämän toimija. Jäsentensä omistaman, voimakkaasti kehittyvän ja eteenpäin katsovan pankin tehtävänä on edistää asiakkaidensa kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Se kantaa myös vastuunsa omasta toimintaympäristöstään ja kehittää sen elinvoimaisuutta yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Pankin menestys ja yhteiskuntavastuullinen toiminta luovat vakautta ja vaurautta, josta hyötyvät sekä asiakkaat että koko yhteisö. 

Pohjolan Osuuspankki on Euroopan unionin pohjoisin pankki ja selkeä markkinajohtaja toimialueellaan. Pankkimme asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys sekä tehokkuus ja kannattavuus ovat erinomaisella tasolla. Asiakasliiketoimintamme volyymi on yli 2,9 mrd euroa. Palvelemme noin 85 000 asiakastamme 104 pankkialan ammattilaisen voimin.

Etsimme nyt Rovaniemelle vakituiseen työsuhteeseen sijoituspainotteista

ASIAKKUUSNEUVOJAA/-ASIANTUNTIJAA

Tehtävästä

Vastaat omasta salkustasi, hoidat olevassa olevia asiakkuuksia ja rakennat uusia asiakassuhteita. Teet laaja-alaista ratkaisumyyntiä sijoituspainotuksella. Kohtaat asiakkaita kaikissa kanavissa ja annat heille kokonaisvaltaista palvelua. Toisinaan kalenteristasi löytyy asiakastilaisuuksia. Liukuva työaikasi sijoittuu klo 8 ja 19 välille. Tarkempi tehtävänkuva ja nimike tarkentuvat tehtävään valittavan henkilön osaamisen perusteella.  

Oikean osaajan tunnusmerkit

Olet jo kerryttänyt kokemusta pankin sijoituspuolen käytännön tehtävistä. Sinulta löytyy APV1-tutkinto. Eduksesi on kaupallinen tai vastaava koulutustausta.

Kuvaat itseäsi myyntihenkiseksi ja uusasiakashankinta on lähellä sydäntäsi. Nautit siitä, että saat hallinnoida omaa ajankäyttöäsi ja kalenteriasi yrittäjämäisesti, sillä saat vapauden rakentaa työpäiväsi ja -viikkosi parhaaksi näkemälläsi tavalla. Vuorovaikutus- ja neuvottelutaitosi ovat loistavat. Viihdyt asiakastapaamisissa, tapahtuivat ne sitten kasvokkain tai etäneuvotteluina. Työskentelet pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti, koska haluat tehdä tuloksellista työtä.

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset osaksi tiimiä, jossa työkaverit eivät koskaan jätä pulaan. Meillä puhalletaan yhteen hiileen. Toimistomme sijaitsee hyvällä paikalla keskellä kaupunkia, ja ensi vuonna valmistuvat upouudet toimitilat. Työskentelyäsi edesauttavat ajan tasalla olevat työvälineet. Meillä tuetaan oppimista ja osaamisen kehittämistä. Henkilöstötyytyväisyytemme on erittäin hyvällä tasolla. Pääset osaksi menestyvän pankkimme tarinaa, ja saat tietenkin ison ja vakavaraisen työnantajan kattavat henkilöstöedut.

Tästä eteenpäin

Haluatko tietää lisää tehtävistä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa Tiina Rova puh. 040 869 0168. Parhaiten Tiinan tavoittaa 4.11.-21.11. klo 15.30-16.30.

Hae tehtävää 24.11. mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oiva valinta!