(Removed from publishing)

Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija, rahoitus
OP Pohjola

Original publication date 1.11.2019

Pohjolan Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva täyden palvelun finanssitalo, jonka toimialueella asuu lähes 65 prosenttia Lapin väestöstä. Omistuspohjan laajuudella mitattuna pankki on Lapin ylivoimaisesti suurin elinkeinoelämän toimija. Jäsentensä omistaman, voimakkaasti kehittyvän ja eteenpäin katsovan pankin tehtävänä on edistää asiakkaidensa kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Se kantaa myös vastuunsa omasta toimintaympäristöstään ja kehittää sen elinvoimaisuutta yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Pankin menestys ja yhteiskuntavastuullinen toiminta luovat vakautta ja vaurautta, josta hyötyvät sekä asiakkaat että koko yhteisö.

Pohjolan Osuuspankki on Euroopan unionin pohjoisin pankki ja selkeä markkinajohtaja toimialueellaan. Pankkimme asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys sekä tehokkuus ja kannattavuus ovat erinomaisella tasolla. Asiakasliiketoimintamme volyymi on yli 2,9 mrd euroa. Palvelemme noin 85 000 asiakastamme 104 pankkialan ammattilaisen voimin.

Etsimme nyt Rovaniemelle vakituiseen työsuhteeseen rahoituspainotteista

ASIAKKUUSNEUVOJAA/-ASIANTUNTIJAA

Tehtävästä

Monipuolinen työnkuvasi koostuu mm. seuraavista asioista: rahoitushakemusten käsittely, luottopäätösten valmistelu ja toteuttaminen, asiakkaiden kohtaaminen kaikissa kanavissa (niin kasvokkain, puhelimitse kuin verkossakin), uusien asiakkuuksien hankinta. Viet asiakkaiden prosessit alusta loppuun. Keskustelemalla ja kuuntelemalla selvität asiakkaan muutkin kuin rahoitukseen liittyvät tarpeet laaja-alaisesti ja kokonaisvaltaisesti. Tehtävässä rahoituksen pääpaino on asuntorahoittamisessa. Liukuva työaikasi sijoittuu klo 8 ja 19 välille. Tarkempi tehtävänkuva ja nimike tarkentuvat tehtävään valittavan henkilön osaamisen perusteella.  

Oikean osaajan tunnusmerkit

Tehtävässä menestyäksesi sinulla ei tarvitse olla taustalla pitkää kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta luemme eduksesi rahoitus- ja pankkityökokemuksen. Sinulta saattaa löytyä takataskustasi jo LKV-tutkinto tai APV1, mutta ennen kaikkea olet innokas suorittamaan rahoitukseen liittyviä opintokokonaisuuksia. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi merkonomi, tradenomi tai vastaava.  

Kuvaat itseäsi myyntihenkiseksi ja uusasiakashankinta on lähellä sydäntäsi. Osaat esittää asiasi rohkeasti ja vakuuttavasti etkä pelkää päätöksentekoa. Nautit siitä, että saat hallinnoida omaa ajankäyttöäsi ja kalenteriasi. Vuorovaikutus- ja neuvottelutaitosi ovat loistavat ja osaat asettua asiakkaan asemaan. Viihdyt asiakastapaamisissa, tapahtuivat ne sitten kasvokkain tai etäneuvotteluina. Työskentelet pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti, koska haluat tehdä tuloksellista työtä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteita ja tuloksia. Meidän tiimissä on hyvä olla ja erinomainen ilmapiiri. Meillä puhalletaan yhteen hiileen. Toimistomme sijaitsee hyvällä paikalla keskellä kaupunkia, ja ensi vuonna valmistuvat upouudet toimitilat. Työskentelyäsi edesauttavat ajan tasalla olevat työvälineet. Meillä tuetaan oppimista ja osaamisen kehittämistä. Haluamme mahdollistaa urapolkuja. Henkilöstötyytyväisyytemme on erittäin hyvällä tasolla. Pääset osaksi menestyvän pankkimme tarinaa, ja saat tietenkin ison ja vakavaraisen työnantajan kattavat henkilöstöedut.

Tästä eteenpäin

Haluatko tietää lisää tehtävistä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa Pirkko Moilanen, puh. 040 583 6165. Parhaiten Pirkon tavoittaa 11., 18. ja 22.11. klo 9-11.

Hae tehtävää 24.11. mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oiva valinta!