(Removed from publishing)

Asiakkuus- ja palvelujohtaja
Biopankkien Osuuskunta Suomi - FINBB

Original publication date 13.1.2020

Olemme nyt kehittymässä rakentamisvaiheesta kohti kaupallistamisvaihetta ja vahvistamme organisaatiotamme uusilla avainhenkilöillä. 

Etsimme nyt biolääketieteellistä markkinaa tuntevaa

ASIAKKUUS- JA PALVELUJOHTAJAA

Tulet vastaamaan asiakkuuksiemme johtamisesta ja koordinoimisesta sekä kansallisesti että kansainvälisesti.  Kehität FINGENIOUS® -brändin alla toimivia palveluita ja liiketoimintamalleja yhteistyössä organisaatiomme kanssa ja identifioit myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Sinulla on myös tärkeä rooli palveluidemme kaupallistamisessa ja hinnoittelukäytäntöjemme kehittäjänä.

Odotamme sinulta akateemista loppututkintoa sekä kokemusta biolääketieteellisestä tutkimuksesta ja sen organisoimisesta; kokemus biopankkitoiminnasta ja/tai kansainvälisestä tutkimustoiminnasta on sinulle merkittävä lisäetu. Kokemuksesi kautta ymmärrät hyvin sekä akateemisten että yritysmaailman tutkijoiden tarpeita. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Olet palveluliiketoiminnan ammattilainen ja toimit mielellään asiakasrajapinnassa; olet persoonaltasi liiketoimintalähtöinen ja tuloshakuinen. Olet työssäsi itseohjautuva ja yrittäjähenkinen ja sovellut pieneen ja ketterään organisaatioomme. Olet hankkinut kokemusta kansainvälisestä toiminnasta ja sinulla on erinomainen englannin kielen taito; muu kielitaito on sinulle lisäetu. Olet valmis työssäsi myös matkustamaan. Tehtävän sijoituspaikkana on joko Helsinki tai Turku.  

Tarjoamme Sinulle mahdollisuutta olla rakentamassa maailman parasta biopankkien verkostoa yhdessä partnereidemme ja sitoutuneiden asiantuntijoidemme kanssa.  Suomesta on kehittynyt biopankkitutkimuksen globaali edelläkävijä ja pääset tekemään merkityksellistä työtä, jolla on suuri vaikutus koko Suomen terveydenhoidon ja yksilöllisen lääketieteen tulevaisuuteen.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersin seniorikonsultti Erkki Levä puh. 040 181 9695. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/ 27.1.2020 mennessä.