(Removed from publishing)

Asiakasvastuullinen palkanlaskija
Laskentatieto Oy Irja Hirsinummi

Original publication date 10.10.2019

ETSIMME VAHVISTUSTA PALKKATIIMIIMME

Onko palkanlaskenta, henkilöstöhallinto ja asiakaspalvelu vahva osaamisalueesi? Haluatko toimia työssäsi asiakaslähtöisesti ja oma-aloitteisesti? Oletko mahdollisesti suorittanut PHT-tutkinnon tai se on tulevaisuuden suunnitelmissasi? Haluatko olla osa meidän taloushallinnon, palkanlaskennan ja verotuksen ammattilaisista muodostuvaa huipputiimiä?

Työtehtävässäsi vastaat asiakkaan palkanlaskennan prosessista kokonaisuudessaan. Toimessa työskentelet yhteistyössä sekä asiakkaan että kirjanpitäjiemme kanssa ja tukenasi on esimiehen lisäksi palkanlaskijoistamme muodostuva tiimi. Palkanlaskennan lisäksi tuotat informaatiota kirjapidon ja taloushallinon raportointiin. Toimit asiakasvastuullisena palkanlaskijana ja työssäsi sinulla on myös kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia. 

Toivomme että olet toiminut palkanlaskennan parissa muutaman vuoden. Voit olla myös vastavalmistunut mutta innokas oppimaan. Olet ulospäin suuntautunut ja asiakaspalveluhenkinen. Palkanlaskijan työkokemus, työehtosopimusten osaaminen sekä halu kehittyä palkanlaskennan alalla sekä luoda uraa vastuullisessa tehtävässä katsotaan eduksesi. Työ on vakituinen ja aloitusajankohta sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksiesi ja CV:si sähköpostitse 27.10.2019 mennessä osoitteeseen reeta.hirsinummi@laskentatieto.fi

Lisätietoja yrityksestämme http://www.laskentatieto.fi