(Removed from publishing)

Asiakasvastaava
Espoon kaupunki

Original publication date 4.6.2019

Asiakasvastaava

Työavain 2-416-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 18.06.2019 kello 15:45
Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori , Karvasmäentie 6 02070 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Seniorineuvonta ja palveluohjaus
Vanhusten hoito

Tehtävän kuvaus: Haemme Espoon kaupungin vanhusten palvelujen tulosyksikön Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestoriin asiakasvastaavaa vakituiseen virkaan. Seniorineuvonta ja palveluohjaus on koonnut saman organisaation alle Espoossa ikääntyvien parissa tehtävän neuvonta-, palveluohjaus- ja palvelutarpeen arviointityön sekä palveluihin liittyvän päätöksenteon erityisesti palveluseteliasiakkuuksien osalta. Yksikössä työskentelee monialainen asiantuntijajoukko. Asiakasvastaava kuuluu yksikössä Yleinen palveluohjaus-tiimiin. Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestorissa painottuu kotona asuvien asiakkaiden laaja-alainen palvelutarpeen arviointi sekä kotona asumisen tukeminen. Yksikössä tehdään työtä alueellisesti yhteistyössä osana monialaista tiimiä sekä muiden palveluverkoston toimijoiden kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Alustavan aikataulun mukaan, haastattelut järjestetään viikolla 26.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään itsenäistä työotetta, toiminta-alueen hyvää tuntemusta, kokemusta palvelutarpeen arvioinnista ja palveluohjauksesta sekä verkostoyhteistyötaitoja.

Arvostamme koordinointikykyä, kehittävää työotetta ja atk-osaamista. Työn sujumisen kannalta ajokortti on eduksi.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2920,23 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/viikko


Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Asiakasohjauspäällikkö Riina Ruotsalainen
050 596 7045
riina.ruotsalainen@espoo.fi
Tavoitettavissa parhaiten sähköpostilla.