(Removed from publishing)

Asiakaspalveluun asiakaskaspalvelukoordinaattori
Palmia

Original publication date 7.1.2019
Haemme Turva- ja kiinteistöpalveluihin asiakaspalvelukoordinaattoria.

Tehtävät koostuvat pääosin tuotannon ohjauksesta, laskutuksesta ja asiakaspalvelusta sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Päivittäisiin rutiineihin sisältyy järjestelmien sekä sovellusten käyttöä (mm. työnohjaus- ja taloushallintojärjestelmät, puhelinjärjestelmä, CRM –ympäristö, huoltokirja-, asiakaspalvelu- sekä toimistosovellukset). Tulet olemaan tärkeä osa tiimiämme, joten tiimityötaidot ovat sinulla hallussa. Arvostamme paineensietokykyä, ongelmanratkaisutaitoja sekä tarkkuutta talousasioissa. Toimit yhteistyössä ulkoisten asiakkaiden (mm. isännöitsijät, tilojen käyttäjät) sekä Palmian eri toimijoiden kanssa.

Toivomme että sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakaspalvelukokemusta sekä hyvää kirjallista ja suullista ulosantia arvostamme erityisesti. Kielivaatimuksena englannin perusosaaminen, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Mikäli olet halukas työskentelemään tiimissä, jossa arvostetaan yhteistyökykyä ja hyvää yhteishenkeä sekä asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta, olet etsimämme henkilö.

Työpiste sijaitsee Duetossa osoitteessa Läkkisepäntie 23, 00620 Helsinki.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jukka Korkeakunnas, s-posti jukka.korkeakunnas@palmia.fi, p. 040 7603711.