(Removed from publishing)

Asiakaspalvelun ammattilainen
ISS Palvelut Oy

Original publication date 8.1.2019

Haemme KANSAINVÄLISEN ASIAKKUUTEEN ASIAKASPALVELUN AMMATTILAISTA esimieheksi loistavalle tiimille pääkaupunkiseudulle


Tehtävässäsi kehität ja toimitat tiimisi kanssa asiakaspalveluita asiakkaallemme sovituissa kohtaamispisteissä. Tiimissäsi työskentelee asiakaspalvelun ammattilaisia ja vastuullanne on tarjota loistavaa palvelua kyseisillä osa-alueilla asiakaslupauksen mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluvat muun esimiestyön lisäksi säännöllisten tiimipalaverien järjestäminen ja jatkuva tiimisi perehdyttäminen uusiin ja innovatiivisiin toimintatapoihin. Esimiestöiden lisäksi työtehtäviisi kuuluu koordinoida erilaisia tapahtumia ja osaat miettiä tilanteet toimitilaturvallisuuden näkökulmasta.


Menestyäksesi tehtävässätarvitset kokemusta esimiestehtävistä ja tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisestä. Omaat myös tehtävää tukevan koulutuksen (esim. kaupallinen, palvelumuotoilu) sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taidon. Hallitset yleisimmät Office-ohjelmat ja omaksut helposti uusia järjestelmiä ja innostut uusista tavoista toimia.


Odotamme sinulta myös joustavaa ja aurinkoista asiakaspalveluasennetta, osallistumista palvelujen tuottamiseen ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä esimies- että asiakastyössä. Sinulta löytyy intohimoa kehittää vastuullasi olevia palveluja jämäkällä mutta motivoivalla otteella. Tapahtumien organisoijana kykenet myös heittäytymään yllättäviin, haasteellisiin ja leikkimielisiin tilanteisiin.


Tarjoamme sinulle näköalapaikan avainasiakkaamme nopeatempoiseen maailmaan, runsaasti ammatillisia haasteita ja loistavan tiimin tuen!


Jos ilmoitus kuvasi sinua ja tahdot ottaa haasteen vastaan, täytä hakemuksesi 17.1.2019 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.