(Removed from publishing)

Asiakaspalvelukeskukseen palveluasiantuntijoita
A-Katsastus Group

Original publication date 4.1.2019

A-Test hakee Helsinkiin

ASIAKASPALVELUKESKUKSEEN PALVELUASIANTUNTIJOITA

A-Katsastus-konserni kehittää autoilijoiden palveluita uudistetulla autoilijoiden asiakaspalvelukeskuksella. Etsimme Helsinkiin asiakaspalvelukeskukseen auto- ja vakuutusalan palvelutehtäviin palveluasiantuntijoita. Tehtävänkuvaan kuuluu autoilijoiden eri palvelu- ja vahinkotapahtumien haltuunotto ja neuvonta. Tehtävässä pääset mukaan kehittämään monipuolisten toimeksiantajiemme ja A-Katsastus-konsernin omien liiketoimintayksiköiden asiakaspalvelukokonaisuuksia.

Palveluasiantuntijan työtehtäviin kuuluu mm:

  • Incar Oy:n korjaamoketjun asiakaspalvelu ja neuvonta.
  • A-Test & Consulting Oy:n korjaamolaitehuollon asiakaspalveluun ja töiden haltuunottoon liittyvät tehtävät.
  • Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy:n eri vakuutusyhtiöille tuottamien vahingonhoitoprosessiin liittyvien tapahtumien hoitaminen.
  • Ajovarma Oy:n kuljettajantutkintoon ja ajokorttipalveluun liittyvien ajanvarausten vastaanotto.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista palvelutapahtumista ja erilaisista palvelukokonaisuuksista.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa tutkintoa, asiakaslähtöisyyttä, palveluhenkisyyttä, IT-osaamista sekä halua kehittyä auto- ja vakuutusalan palvelutarpeiden moniosaajaksi. Työtehtävän hoitamisessa vakuutusalan ja/tai autoalan asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen ja englannin kielen tyydyttävä suullinen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Työaika muodostuu vuorotyöstä sisältäen aamu,- ilta-, yö- ja viikonlopputyötä. Haemme työtehtäviin kokoaikaisia ja vakituisia henkilöitä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työpaikka sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäellä.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on aidosti merkitystä. Meillä pääset osaksi aktiivista ja kehittämishaluista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Pääset kehittymään omassa työssäsi ja sinulla on myös mahdollisuus kasvaa vastuullisempiin tehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anders Rydman puh. 040 674 6840.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.1.2019.
Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?6624bec8