(Removed from publishing)

Asiakaspalveluhenkilö - Espoo
Eilakaisla

Original publication date 2.12.2019
Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan. Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 500. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi. Etsimme sinua asiakaspalvelutyötä innolla ja positiivisella asenteella tekevä asiakaspalveluhenkilö! Pääset osaksi ammattitaitoista asiakaspalvelu tiimiä asiakkaamme Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueelle Espooseen. Nesteen Asiakaspalvelun vastuulla on toteuttaa laadukasta ja tehokasta asiakaspalvelua Nesteen asiakkaille Suomessa. Asiakaspalvelussa toimitaan polttonesteiden, voiteluaineiden, kemikaalien sekä pullokaasun tilausten, toimitus kyselyiden ja myynnin parissa. Asiakaspalvelussa vastataan myös Neste-korttiin ja eri Nesteen palveluihin liittyvistä asiakaspalvelu toiminnoista sekä laajan asemaverkoston neuvontapalvelusta.

Tehtävän kuvaus 

Vaihteleviin työpäiviisi sisältyy myyntitilausten tekemistä sekä tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin vastaamista. Ensisijaisena tavoitteenasi on löytää jokaiselle asiakkaalle juuri hänen tarpeisiinsa sopiva ratkaisu. Asiakassuhteita hoidat puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa.

Toivomme sinulta

Menestyäksesi asiakaspalvelun contact centerin työntekijänä toivomme sinulta aitoa halua asiakkaiden kanssa toimimiseen sekä kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Erityisesti arvostamme halua ja innokkuutta oppia uutta sekä innostunutta asennetta! Asiakaspalvelutyössä odotamme sinun kommunikoivan sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Aiempi työkokemus contact centerissä sekä ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.  Ensiluokkaiset vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky mahdollistavat työssä menestymisen. Valitulta henkilöltä odotamme taitoa luoda erinomaista asiakaskokemusta jokaisessa asiakaskontaktissa, luontaista myyntihenkistä asennetta, draivia kehittyä ja kykyä sopeutua muutoksiin. Lisäksi toimit oma-aloitteisesti sitoutuen yhdessä sovittuihin toimintatapoihimme ja pelisääntöihimme.

Tarjoamme sinulle

Asiakkaamme Neste tarjoaa jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä vakituisen työsuhteen. Pääset työskentelemään ison, ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin kanssa ja olet mukana kehittämässä toimintaa. Neste tarjoaa kattavan perehdytyksen antaakseen sinulle parhaat valmiudet työhösi asiakasrajapinnassa.  Koska asiakaspalveluun kuuluu olennaisena osana myyntityö, ovat asiakaspalvelun rautaiset ammattilaiset titteliltään myyntineuvottelijoita.  Nesteellä uskotaan ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa. Organisaatiossa yhdistetään erilaisia kokemus taustoja ja ajattelutapoja jotta löydetään parempia ratkaisuja ja yhteisön kaikilla jäsenillä on vahva halu tehdä työtä yhdessä. Jos kaikki tämä ja Nesteen arvot - vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus - sopivat sinuun, olet osaaja jota etsimme. Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä asiakasrajapinnassa ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä! Asiakaspalvelu sijaitsee Nesteen pääkonttorissa Espoon Keilaniemessä ja työvuorot sijoittuvat arkisin kello 7-17 väliselle ajalle.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 17.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.