(Removed from publishing)

Asiakaspalveluassistentti, HVC Asunnot, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 13.11.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

HVC Group Oy on tamperelainen yritys, joka on järjestänyt yritykselle erilaisia majoituspalveluita jo vuodesta 2006 alkaen. Yrityksen toiminta on ollut voimakkaassa kasvussa jo useamman vuoden ja liikevaihto vuonna 2018 oli n. 4,5 Me, vuoden 2019 liikevaihto tulee olemaan yli 5 Me.

HVC Asunnot (osa HVC Group Oy:tä) tarjoaa yrityksille palveluna kalustettuja asuntoja pitkäaikaisiin majoituksiin ympäri Suomen. HVC Asunnoilla on jo lähes 300 kalustettua asuntoa 30 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat niin suomalaiset kuin ulkomaiset pk- ja suuryritykset.


Etsimme asiakasyrityksellemme HVC Asunnot Oy:lle heidän toimintansa kasvaessa asiakaspalveluassistenttia.


Etsimme avointa ja positiivista asiakaspalveluassistenttia täydentämään heidän tiimiään. Asiakaspalveluassistenttina tulet työskentelemään monipuolisten asiakaspalvelu- ja toimistotehtävien parissa asiakaspalvelupäällikön työparina. Työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä, tarjouspyyntöjen vastaanotto ja ohjaaminen myyjille sekä majoitussopimusten tekeminen asiakkaille.

Odotamme hakijoilta kaupallista koulutusta (merkonomi, tradenomi) sekä kokemusta monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä. Työskentely tapahtuu suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, organisointitaitoinen ja ulospäinsuuntautunut, hän pystyy pitämään langat käsissään ja kykenee nopeisiin ratkaisuihin hektisessä ympäristössä. Arvostamme asunto- ja kiinteistöpuolen tuntemusta, mutta se ei ole välttämättömyys. HVC Asunnoilla sinua odottaa nuorekas, energinen ja huumorintajuinen työyhteisö.

Työaika on arkisin 8-16, viikkotyöaika 37,5h. Työsuhde alkaa neljän (4) kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tarkoitus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Työtehtäviin tarjotaan kattava perehdytys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Kaarina Ahonen, jonka tavoitat sähköpostitse osoitteesta kaarina.ahonen@nordic.fi tai puhelimitse 050 411 1878.

Mikäli koet olevasi juuri oikea työntekijä tähän tehtävään, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä palkkatoiveestasi.