(Removed from publishing)

Asiakaspalvelija
WorkPower Oy

Original publication date 7.1.2019

VTA Tekniikka Oy on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin. Lisäksi yritys tarjoaa lisäakselistoja ja kuorma-autoissa tarvittavaa erikoistekniikkaa.

Haemme VTA-tekniikalle Vantaalle asiakaspalvelijaa. 

Tehtävissäsi

Vastaat työnjohdon tukitöistä asiakaspalvelupisteellä. Toimit työnjohdon ja asentajien välisenä linkkinä mahdollistaen työn sujuvuuden ja koordinoiden tuotantoprosessia osaltasi. Työhön kuuluu asiakaspalvelun ja yhteydenpidon ohella erilaisten kirjausten syöttämistä tietojärjestelmiin. Kiinnostuksen ja osaamisen mukaan pääset osallistumaan myös markkinointiin ja mainosten ulkoasun luomiseen yhteistyössä mainostoimiston kanssa.

Odotamme sinulta

Asiakaspalveluhenkisyyttä ja aiempaa kokemusta monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä. Kykenet hyvin itsenäiseen työskentelyyn ja haluat ottaa vastuuta omasta työstäsi. Omaat hyvät organisointikyvyt ja hallitset kokonaisvaltaisesti työskentelyäsi eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi kommunikoit ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä osaat käyttää tietoteknisiä laitteita. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen korjaamon sekä korjaamon työnjohdon tehtävistä. Tärkeämpää on kuitenkin palvelualtis asenne ja tekninen tietämys. Ruotsin kielen taito on plussaa tehtävän suorittamisen kannalta.

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoiset työtehtävät ja mahdollisuuden edetä yrityksen sisällä uusiin tehtäviin. Työ on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistaan ja päästä etenemään urallaan. Työsuhde alkaa vuokrauksella ja vuokra-ajan jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Hakuprosessi

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen järjestelmämme kautta viimeistään 20.1. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja antaa tarvittaessa:
WorkPower 360 ° Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen 040 630 8101, erica.ollikainen@workpower.fi