(Removed from publishing)

Asiakaspalvelija
WorkPower Oy

Original publication date 26.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt! 

Haemme asiakaspalvelijoita asiakkaillemme ympäri pääkaupunkiseutua erilaisiin toimistotehtäviin. Tarjolla on sekä vakituisia, määräaikaisia että osa-aikaisia tehtäviä.

Voit olla jo kokenut alan ammattilainen tai vasta uraasi aloitteleva henkilö. Työtehtäviisi voi kuulua kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi aulapalvelua, tilausten käsittelyä, hallinnollisia tehtäviä, asiakkuuksien hallintaa sekä asiakaspalvelua puhelimitse sähköpostitse tai kasvokkain. Haussa olevia tehtäviä on myös vientihuolinnan ja käyttäjätuen sekä erilaisten ratkaisujen etsinnän parissa.

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Sinulle on tärkeää vastata asiakkaiden tarpeisiin ja pyrkiä ylittämään heidän odotuksensa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä iloisen asenteen työhön. Toimit joustavasti sekä itsenäisesti että tiimissä. Nautit ongelmanratkaisutilanteista ja sinulla on hyvä paineensietokyky.

Plussaa on erilaisten järjestelmien tuntemus sekä muu kielitaito suomen lisäksi. Eduksi katsomme myös myyntihenkisen asenteen ja halun olla mukana kehittämässä yritysten toimintaa.

Toivomme, että tuot jo hakemuksessasi rohkeasti esille osaamisesi ja vahvuutesi. Voit lähettää hakemuksesi ainoastaan kotisivujemme kautta. Laita hakemukseen mukaan CV:si,  niin katsotaan yhdessä millaiset tehtävät sopivat parhaiten juuri sinulle!

Lisätietoja:

WorkPower 360° tiimin HR-koordinaattori Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi