(Removed from publishing)

ASIAKASNEUVOJA
OP Ryhmä

Original publication date 23.1.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Haemme nyt Vähittäispankin operaatioihin ja kyvykkyyksiin PK-yritysasiakkaiden operaatiot tiimiin Kuopioon kolmea asiakasneuvojaa vakituisiin työsuhteisiin.

ASIAKASNEUVOJA

 

Tässä tehtävässä vastaat

Asiakasneuvojana vastaat asiakkaan asian hoitamisesta osana moniosaavaa ja itseohjautuvaa tiimiä annettujen raamien puitteissa. Perustehtävässäsi palvelet Osuuspankkien PK -yritysasiakkaita puhelin- ja verkkoviestikanavissa auttaen tuloksellisella toiminnallasi tiimiäsi saavuttamaan tavoitteensa, sekä pääset osallistumaan erilaisiin maksuliikkeen taustatehtäviin. Osaamisesi kehittyessä saat tutustua ja osallistua myös muihin PK-yritysasiakkaan palveluketjujen tehtäviin.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia yhteistyötaitoja, sujuvaa viestintää ja valmiutta työskennellä asiakkaiden kanssa eri kanavissa. Sinulla on rohkeutta keskustella asiakkaiden kanssa haastavistakin asioista ja nautit asiakkaiden auttamisesta. Haluat oppia uutta ja sinulla on kiinnostus ketterään toimintatapaan. Nautit onnistumisista, mutta et pelkää oppimisen edellyttämää epäonnistumista. Voit olla joko kokenut yritysasiakasliiketoiminnan ammattilainen tai aloittamassa uraasi.

Odotamme sinulta finanssialan ammatillisten tietojen ja taitojen laajaa tai syvää hallintaa ja ohjeiden ja määräysten soveltamistaitoa. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englannin ja/tai ruotsin kielellä.

Mitä saat meiltä

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat kollegasi sekä esimiehesi. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme modernit työvälineet sekä laajat työsuhde-edut ja ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet. Lupaamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä erinomaisen työympäristön!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää 30.1.2020 mennessä OP:n Uramahdollisuudet-sivuston kautta. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijoidesi tiedot. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Niina Lipposelta p. 040 590 4140 tai sähköpostilla niina.lipponen@op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.