(Removed from publishing)

Asiakasneuvoja, Vaasa
OP

Original publication date 6.2.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt Palvelukeskus & Prosessit -organisaatioon Pankkitoiminnan palveluihin Vaasaan

MYYNNILLISIÄ ASIAKASNEUVOJIA

Asiakasneuvojalla on tärkeä rooli asiakas keskiöön -muutoksen toteuttamisessa. Lupaamme asiakkaille laittaa heidän asiansa "Kerralla kuntoon". Tämä edellyttää meiltä ammattiylpeyttä seistä lupauksemme takana, rohkeutta tehdä päätöksiä sekä kykyä kuunnella ja tarjota paras ratkaisu asiakkaan tarpeeseen.

Asiakasneuvojana opastat ja autat asiakkaitamme maksuliikkeeseen ja muihin pankkipalveluihin liittyvissä kysymyksissä verkossa sekä puhelimitse arkisin klo 8-22 ja lauantaisin ennalta sovitun työvuorokierron mukaisesti. Yhteydenoton taustalla olevan pulman ratkomisen lisäksi opastat ja tuet asiakasta kokonaisvaltaisesti OP:n uusimpien monikanavaisten palveluiden, kuten Pivon ja OP-mobiilin käyttöönotossa. Sinun on mahdollista suorittaa myös APV1 -tutkinto työn ohessa. Mikäli tuloksellisen ratkaisumyynnin tekeminen osana laadukasta asiakaspalvelua on sinulle sydämen asia, tämä tehtävä on juuri sinua varten!

Tehtävän pääasiallisia tavoitteita ovat:

 • Päivittäisten tehokkuus- ja myyntitavoitteiden saavuttaminen.
 • Omaan tehtävään liittyvän asiaosaamisen ja rohkeuden kartuttaminen.
 • Ylivertaisten asiakaskokemusten tuottaminen ”Kerralla kuntoon” –periaatteen mukaisesti (NPS 90).
 • Keskitetyn palvelutuotannon toiminnan ymmärtäminen sekä toimintatapojen kehittäminen. 

Me elämme OP:ssa vahvasti muutoksen aikaa. Finanssimaailman asiakaspalvelu ei ole enää samanlaista mitä 10-20 vuotta sitten. Rutiinitehtävät siirtyvät roboteille ja asiantuntemukseen liittyvät vaatimukset korostuvat työssämme. Muuttuvien työvälineiden ja toimenkuvien aikakautena kyky säilyttää toimintavarmuus jatkuvan kehittämisen ilmapiirissä on ensiarvoisen tärkeää.

Mitä odotamme sinulta

Asiakasrajapinnassa työskentelevällä asiakasneuvojalla on tärkeä rooli koko organisaatiomme menestymisen kannalta. Osaat tunnistaa tärkeät asiakaskuntaamme puhuttavat sekä koskettavat asiat ja viet viestiä eteenpäin. Tässä myynnillisessä ja tavoitteellisessa tehtävässä menestyminen vaatii aloitteellisuutta, rohkeutta tarttua haasteisiin sekä kykyä tehdä päätöksiä.

Korostamme valintakriteereissä:

 • myynnillistä ja proaktiivista otetta,
 • paineen- ja stressinsietokykyä,
 • asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua olla paras ylivertaisen palvelukokemuksen tuottajana,
 • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja,
 • tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta,
 • kykyä toimia tehokkaasti tapahtumarikkaassa ympäristössä sekä
 • digiajan teknisiä taitoja. 

Edellytämme tehtävään valitulta sekä suomen että ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Voimakkaasti muuttuvalla toimialallamme pidämme merkityksellisenä positiivista asennetta sekä kykyä työskennellä muuttuvassa ympäristössä.

Mitä saat meiltä

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä työnohjauksen. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi valmentaja ja esimies. Et siis tule jäämään tehtävässäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, myyntiä tukevan palkitsemismallin sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 20.2.2019 mennessä OP:n Urasivuston kautta.

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä tiimipäällikkö Piia Hakomäkeen. Piian tavoitat numerosta 0503682529 tai sähköpostitse piia.hakomaki@op.fi. 

Tehtävään valitulta tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme huumausainetestin ja terveyskyselyn.