(Removed from publishing)

Asiakasneuvoja maksuvalvontaan / Vaasan Sähkö, Vaasa
MPS

Original publication date 11.1.2019

 

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö sekä verkkourakointi. Konserniin kuuluu kaksi tytäryhtiötä: Vaasan Sähköverkko Oy sekä Oy RAVERA Ab. Konsernissa työskentelee noin 150 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 130 milj. euroa.

Onko energia sinun intohimosi? Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

Asiakasneuvojaa maksuvalvontaan

Onko sinulla silmää hyvän asiakaskokemuksen luomiselle? Kiinnostaako monipuolinen tehtävä, jossa uuden oppimiselle on paljon mahdollisuuksia? Onko sinulla kokemusta perinnästä? Jos vastasit edellä mainittuihin kyllä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö mutkattomaan asiakaspalvelutiimimme!

Etsimämme henkilö on huolellinen ja pystyy toimimaan tehokkaasti myös aikapaineen alaisena. Asiakkaidemme kohtaamisessa palveluhenkisyys ja ystävällisyys ovat menestymisesi kulmakiviä, mutta tarvittaessa sinulla on kykyä myös jämäkkään ohjaamiseen. Työssäsi käytät sujuvasti molempia kotimaisia kieliä ja selviät myös englannin kielellä. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän energiamaailman eturivistä. Tehtävä on vakituinen kokopäivätyö.

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Jenni Riekkinen, puh. 040 661 3605, sekä MPS-konsultti Daniel Särs, puh. 041 435 5035. Hae tehtävä hakupainikkeen kautta 27.1. mennessä.