(Removed from publishing)

ASIAKASNEUVOJA (kesätyö), Vantaa
Manpower

Original publication date 12.3.2019
Resurs Holding konserni tarjoaa Pohjoismaissa pankki- ja vakuutuspalveluja sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Resurs Holding on kasvanut nopeasti sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta. Huhtikuussa 2016 Resurs Holding listautui Tukholman pörssiin ja tällä hetkellä konsernissa työskentelee 750 henkilöä, joista 60 Suomessa, konserniin kuuluvan Resurs Bankin palveluksessa. Resurs Bank Suomi on yksi Suomen parhaimmista työpaikoista. Sijoituimme Great Place to Work® -sertifioinnin myötä keskisuurten yritysten sarjassa sijalle 23. Henkilöstölle tehdyssä Trust Index –kyselyssä 93 % meistä oli sitä mieltä, että ”Kokonaisuudessaan tämä on todella hyvä työpaikka”. Eri osioita mitattaessa ”yhteishenki” nousi indeksillä 91 % korkeimmalle.

 

Kesälomien lähestyessä sekä toimintamme laajentuessa ja kasvaessa haemme nyt kahta

ASIAKASNEUVOJAA KESÄKSI

Työt voivat alkaa sopimuksen mukaan jo huhti- tai toukokuun aikana osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Työpaikat sijaitsevat Technopolis Aviapoliksessa kehäradan varressa moderneissa ja viihtyisissä tiloissa.

Luotonvalvonnan asiakasneuvoja tulee toimimaan tiimissä touko-syyskuun ajan, jonka jälkeen voi tarjoutua mahdollisuus jatkaa osa-aikaisena. Työaika on 37,5 tuntia/viikko ma-pe klo 8-18 välillä.

Laina- ja luottotiimin asiakasneuvoja tulee toimimaan tiimissä touko-elokuun ajan. Työaika on 37,5 tuntia/viikko ma-la klo 8-20 välillä, painottuen kuitenkin toimistotyöaikoihin.

Tehtäviisi kuuluu 
- asiakaspalvelu pääosin puhelimitse sekä sähköpostitse
- yksityis- ja yritysasiakkaiden palveleminen ja myynti, keskittyen erityisesti rahoitusten, lainojen, luottokorttien ja vakuutusten käsittelyihin sekä niihin liittyvien prosessien hoitamiseen alusta loppuun
- mahdolliset muut hallinnolliset tehtävät

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- sujuvaa suomen sekä hyvää englannin kielen taitoa, sujuvan ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi
- hyviä kommunikointitaitoja sekä kykyä palvella asiakasta puhelimitse
- positiivista, aktiivista ja ulospäinsuuntautunutta asennetta
- katsomme erityiseksi eduksesi aiemman asiakaspalvelu ja/tai myyntikokemuksen
- halua ja kykyä olla mukana yrityksemme kasvussa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä rahoitusalan ammattilaiseksi, perusteellisen koulutuksen, osaavat ja mukavat työkaverit sekä energisen työilmapiirin. Koska haluamme, että viihdyt meillä pitkään, tarjoamme henkilökuntaetuinamme välipalat, tuetun työpaikkaruokailun, edullisen henkilökuntalainan, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, kuntosalipalvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja työterveyshuollon.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 31.3. mennessä, rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Mainitsethan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut ensisijaisesti enemmän luotonvalvonnan vai laina- ja luottotiimin tehtävästä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.