(Removed from publishing)

Asiakasneuvoja - Kesätyö - Helsinki
Eilakaisla

Original publication date 14.1.2019
Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja, jolla on toimintaa Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Virossa. Nets konsernissa työskentelee kaikkiaan 2700 asiantuntijaa, joista reilu 500 Suomessa.
Etsimme yhteistyössä Netsin kanssa joustavaa, reipasta ja myyntihenkistä kesätyöntekijää asiakasneuvojan tehtävään Helsingin Vallilaan. Työsuhde on toukokuun alusta elokuun 2019 loppuun kestävä määräaikaisuus yhteistyössä Eilakaislan kanssa. Kesän jälkeen töitä on mahdollisuus jatkaa esimerkiksi opiskeluiden ohessa.

Tehtäviisi kuuluvat

Tärkein tehtäväsi on asiakkaidemme erinomainen ja asiantunteva palveleminen puhelimitse sekä sähköpostilla suomen maksupäätteiden teknisessä tuessa Contact Center -ympäristössä. Osaava ja toisiaan auttava tiimi on tukenasi haastavissakin tilanteissa kesätyössäsi yhdessä Pohjoismaiden suurimmasta finanssialan yrityksessä.

Toivomme sinulta

Erinomaista asiakaspalvelutaitoa tai -potentiaalia. Tärkeintä kuitenkin on palvelu- ja ratkaisuhakuinen sekä kehitysmyönteinen asenteesi asiakaspalvelutehtäviä kohtaan. Vahvan suomen kielen taidon lisäksi hyvä ruotsin ja englannin kielen taito on eduksesi. Hyvä paineensietokyky, myynnillinen asenne sekä luontainen innokkuus palvella asiakasta ovatkin avain menestykseen tässä tehtävässä. Ymmärrys teknisistä asioista edesauttaa tehtävässä menestymistä.

Tarjoamme sinulle

Loistavan mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä yrityksessä osana asiantuntevaa ja menestyksekästä tiimiä yhteen henkeen puhaltavassa työilmapiirissä. Työ on itsenäistä, mutta osaavan ja auttavaisen tiimin tuki on aina lähelläsi. Yrityksessä vallitsee avoin yrityskulttuuri ja vahva yhteishenki. Tiimissä arvojamme ovat reiluus ja tasapuolisuus. Autamme toisiamme sekä tartumme toimeen rohkeasti ja jämäkästi. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa pikaisesti. Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuajalla.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 31.1.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Tarkastamme luottotiedot valittavalta henkilöltä.