(Removed from publishing)

Asiakasneuvoja - Helsinki
Eilakaisla

Original publication date 10.1.2019
S-Business on yrityskortti, joka tuo ylivoimaista hyötyä ja helppoutta firma arkeen S-ryhmästä. S-Business -kortti käy yli 1600 S-ryhmän toimipaikassa ja kortteja käytetään päivittäisiin hankintoihin jo noin 30.000 yrityksessä. S-Business -liiketoimintaa harjoittaa SOK:n tytäryritys S-Business Oy.
Etsimme S-Business Oy:lle Helsingin Vallilaan kahta positiivisen asenteen omaavaa asiakasneuvojaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on äitiyslomansijaisuudet.
Asiakasneuvojan tehtävä on palvella yritysasiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse arkipäivisin. Työhön sisältyy lisäksi monipuolisia asiakaspalvelutiimin tehtäviä, kuten hakemusten käsittelyä ja laskutukseen liittyviä selvitystehtäviä. Toimit yhteistyössä myös myynnin kanssa ja myynnin tukitehtävät kuuluvat työnkuvaan. Olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja haluat aina löytää parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaalle. 
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä oppimishalukkuutta. Ruotsin kielen osaamisen, kokemuksen myynnillisestä asiakaspalvelusta sekä hyvät IT-taidot katsomme eduksi. 

Tarjoamme tilaisuuden päästä osaksi innovatiivista liiketoimintaa ja kehittyvää tiimiä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään torstaina 24.1.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislalla Janica Weintraub, 043 8200 512 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi maanantaina 14.1.2019 klo 11.30-12.30 sekä tiistaina 22.1.2019 klo 12-13.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi