(Removed from publishing)

Asiakaskoordinaattori
Go On Seinäjoki

Original publication date 21.1.2020
Etsimme asiakkaallemme Jalasjärvelle

ASIAKASKOORDINAATTORIA

Asiakaskoordinaattorina työnkuvaasi kuuluu mm. asiakaspalvelu, tilausten käsittely sekä muut vaihtelevat toimistotehtävät.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, avoin ja aurinkoinen persoona. Työssäsi olet organisointikykyinen sekä oma-aloitteinen, ja kykenet työskentelemään tiimissä. Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi), ATK-osaamista sekä suomen, englannin ja ruotsin kielten taitoja. Katsomme aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä eduksesi.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen (n. 6kk) sekä monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan huippu porukassa. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.