(Removed from publishing)

Asiakas- ja palvelukoordinaattori
Freudenberg Home and Cleaning Solution Oy

Original publication date 11.3.2019

Oletko puhtausalan ammattilainen ja ehkä suunnittelet seuraavaa steppiä urallesi? Tässä loistava työtilaisuus tarjolla!

Haemme nyt Vileda Professional myyntitiimiin Asiakas- ja palvelukoordinaattoria Etelä-Suomen alueelle toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta ammattisiivouksen työtehtävistä sekä perehdyttämisestä. Tulet työskentelemään asiantuntijatiimissä tärkeässä myyntiä tukevassa roolissa, jossa yhteistyössä kollegoiden kanssa kehitätte asiakkuuksiamme. Työnkuvaasi kuuluvat mm. asiakasyritystemme tarvekartoituksien tekeminen, uusien ratkaisujen tarjoaminen asiakkaalle sekä siivousjärjestelmämme käyttöön perehdyttäminen.

Työskentelyalueesi on pääasiallisesti Uudenmaan alueella, mutta palvelet asiakkaitamme myös Virossa, jonne matkustat muutamaksi päiväksi kuukaudessa.

Työ edellyttää useamman vuoden kokemusta alan esimiestehtävistä. Sinulle on luontevaa kohdata asiakkaita ja viihdyt ihmisläheisessä työssä. Omaat asiakaslähtöisen asenteen ja haluat löytää parhaat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin. Toimit järjestelmällisesti ja viet sovitut asiat aikataulussaan loppuun asti. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee ja halu oppia ja kehittyä ovat tärkeimpiä ominaisuuksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • hyvää toimialatuntemusta sekä alan työkokemusta

  • palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä organisointitaitoja

  • asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa

  • itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta

  • matkustusvalmiutta

  • sujuvaa englanninkielentaitoa

  • hyviä IT-taitoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn asiantuntevassa organisaatiossa, jossa pystyt itse aidosti vaikuttamaan tehtäväsi ja vastuualueesi kehitykseen. Tässä on loistava työtilaisuus ottaa seuraava steppi työurallasi ja päästä näyttämään osaamisesi sekä samalla kartuttamaan omaa osaamista. Me perehdytämme ja autamme sinut työssäsi alkuun!

Panostamme hyvään työelämän laatuun ja työympäristömme on joustava ja viihtyisä. Meiltä saat kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-etuudet sekä täysautoedun. Työpisteesi sijaitsee Espoossa. Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Suvi Ikonen puh. 0503112330 tai sähköpostitse suvi.ikonen@barona.fi