(Removed from publishing)

Asentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Original publication date 25.3.2019

Etsimme asiakkaallemme reissutyöhön valmista asentajaa, jolla on rakennusalan työkokemusta. Asennettavat tuotteet tulevat pääosin isoihin julkisiin rakennuksiin ja asennettavat tuotteet ovat lähinnä alumiinirunkoisia ovi ja ikkuna kokonaisuuksia.

Aikaisempi kokemus rakennusalan tehtävistä ja työkalujen käytöstä on toivottavaa. Lisäksi hakijalta vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Kuorma-autokortti katsotaan eduksi, mutta ei pakolliseksi.

Aluksi tarjolla on pidempi määräaikaisuus, mutta määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Työt ovat pääosin reissutyötä, joten reissutyö valmius on ehdoton.

Työt alkavat heti sopivan asentajan löydyttyä, joten hakemus kannattaa jättä pikaisesti mikäli tehtävä kiinnostaa.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.