(Removed from publishing)

Asentaja, Oy SKF Ab
Oy SKF Ab

Original publication date 8.5.2019
SKF on globaali markkinajohtaja keskusvoitelun rasva- ja öljyratkaisuissa teollisuuteen ja ajoneuvoihin. Voitelujärjestelmät -liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologia-osaamisalueista. Lubrication Systems -yksikkö keskittyy voitelujärjestelmien maailmanlaajuiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, valmistukseen myyntiin ja jakeluun. Suomessa voiteluliiketoiminnan toiminnot on keskitetty Muuramen tehtaalle. SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen, erinomaiset tuotteet ja palvelut sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet myös jatkuvalle työssä kehittymiselle. www.skf.fi

Vahvistamme asennustiimiämme ja haemme vakituiseeen työsuhteeseen ammattitaitoista sekä itsenäistä

ASENTAJAA

Teollisuuden- ja liikkuvan kaluston keskusvoitelujärjestelmien asennuksiin ja huoltoon Pirkanmaan alueelle.

Vastaat itsenäisesti voitelujärjestelmien asennuksista ja huolloista, jotka tapahtuvat asiakasyrityksissämme. Käytössäsi on huoltoauto.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta, kokemusta liikkuvan kaluston tai teollisuuden keskusvoitelujärjestelmistä, tai hydrauliikasta ja komponentti – tai pienputkiasennuksista. Annamme koulutuksen asennustyöhön.

Työ edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä kykyä raportoida mobiililaitteilla sekä käyttää MSOffice perussovellutuksia. Työ edellyttää matkustushalukkuutta ja B-ajokorttia. Työ tapahtuu pääsääntöisesti omalla alueella, tarvittaessa asennuksissa myös muualla Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa klo 8-16 välisenä aikana asennuspäällikkö Otto Lamberg puh. 0408496502.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 24.5.2019 mennessä oheisen linkin kautta, niin olet mukana hakuprosessissa.