(Removed from publishing)

Asentaja lasialalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Temp-Team Finland Oy

Original publication date 18.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on pitkän linjan lasialan ammattilainen. Etsimme nyt heidän asennustiimiinsä uutta vahvistusta nimikkeellä

ASENTAJA lasialalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työtehtäviin kuuluu lasi-, alumiini- ja rautarakenneasennukset. Asiakasyrityksellämme on hyvä koulutus- ja perehdytys tehtävään, joten voit olla vielä urasi alkupuolella oleva kehittymishaluinen henkilö, jolla työkalut pysyvät käsissä ja on kova into oppia uutta ja kehittyä ammattilaiseksi lasialalle.

Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, työturvallisuuskorttia, asiakaspalveluhenkisyyttä, B-ajokorttia sekä mielellään jonkin verran kokemusta esimerkiksi rakennusalalta. C-ajokortti katsotaan eduksi. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, mutta eduksi katsotaan tarvittaessa valmius myös matkatyöhön.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen ja osaamista vastaavan palkkauksen, nykyaikaisen toimintaympäristön, energisen työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Mikäli omaat innokkaan asenteen ja haluat oppia, saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan pikaisesti hakemuksesi järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Asentaja lasialalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Lisätietoja tehtävästä saat halutessasi konsultiltamme: inga.koivumaki@temp-team.fi tai +358 40 719 1713.