(Removed from publishing)

Asentaja kokoonpanotehtäviin, metsäkoneet (Jämsä, Halli)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 21.10.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle asentajaa kokoonpanotehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Nisula on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki.

Asentajana toimit osana tiimiä, jonka päätehtävänä on hakkuupäiden sekä energiakourien kokoonpano. Vastaat itsenäisesti tuotteen kokoonpanostaaina testaukseen asti. Tehtävä edellyttää mekaanisen asennuksen tuntemusta sekä tarkkuutta ja huolellisuutta. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus siirtyä Nisulan kirjoille. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme antoisan ja mielenkiintoisen työn menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.