(Removed from publishing)

Asentaja Forumin Gigantin palvelupisteelle
Amiko Oy

Original publication date 7.1.2020

Oletko tehokas ja oma-aloitteinen tekijä, joka on kiinnostunut elektroniikasta ja asiakaspalvelusta? 

Etsimme elektroniikka- ja kodinkonealan asiakkaallemme Forumin Giganttiin asiakaspalveluhenkistä elektroniikka-asentajaa palvelupisteelle. Työsuhde on vakituinen ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyritykseen.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden laitteiden käyttöönoton valmistelu, asiakkaiden opastaminen laitteiden käyttöön, ohjelmistojen päivitykset sekä palvelujen lisämyynti. Autat asiakkaita myös mahdollisissa ongelmatilanteissa, joten sinulla voi olla jo kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Lisäksi odotamme ymmärrystä laitteista ja elektroniikasta, positiivista asennetta ja valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön, sillä töitä on kaikkina myymälän aukioloaikoina. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja asiakkaamme tarjoaa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Tarjoamme sinulle vakaan ja vastuullisen työnantajan ja monipuoliset uramahdollisuudet. 

Mikäli kiinnostuit, niin täytäthän työhakemuksen verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Nappaa tästä itsellesi huippuduuni ja liity valtakunnallisen toimijan rentoon ja asiantuntevaan tiimiin!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!