(Removed from publishing)

Asentaja, Elecster Oyj (Akaa)
Alen Consulting Oy

Original publication date 17.4.2019

Asiakkaamme Elecster Oyj on maailman johtava iskukuumennetun eli UHT-maidon pussipakkauslinjojen toimittaja. Kokonaisten tuotanto- ja pakkauslinjojen lisäksi Elecster toimittaa myös pakkausmateriaalin valmiissa rullissa asiakkaiden suunnittelemilla painatuksilla. Vain Elecster tarjoaa asiakkaiden nestemäisille maitotuotteille ”avaimet käteen” -ratkaisun aseptisen muovipussin pohjalta. Asiakaskunta koostuu johtavista maidonjalostajista eri puolilla maailmaa ja tuotteita on toimitettu jo yli 80 maahan. Emoyhtiön päätehdas sijaitsee Pirkanmaalla Akaassa, jossa meijerikoneiden suunnittelu, tuotekehitys, kokoonpano sekä koeajo tehdään.

Etsimme asiakkaallemme nyt 

ASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Toimit Akaan toimipisteessä meijerikoneiden asentamisen tehtävissä, ammattitaitoisten työtovereiden rinnalla.

Sinulla on kone- ja metallialan koulutus tai muu tehtävään soveltuva tutkinto ja kokemusta mekaanisesta asentamisesta, piirustusten lukutaitoa, tarkkuutta, paineensietokykyä, hyviä tiimityötaitoja sekä positiivista asennetta työntekoon. Työssä vaaditaan myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä suunnitelmallisuutta, huolellisuutta ja vastuullisuutta.

Onko sinulle ollut aina luontevaa rassailla koneita ja laitteita myös harrastusmielessä? 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:

  • Päivätyön joustavalla työajalla
  • Erittäin mukavat työkaverit ja reilun esimiehen
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Vakituisen uran mielenkiintoisella toimialalla

Työ on kokoaikainen päivätyö klo 8-16, liukuvalla työajalla. Työsuhde alkaa vakituisena vuokratyösuhteena, jossa on tavoitteena rekrytoitua asiakkaan kirjoille 4 kk vuokrauksen jälkeen. Palkkaus on sopimuksen mukainen.

Oletko etsimämme henkilö? Täytä hakemuksesi 30.4.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501 ja Elecster Oyj:n tuotantojohtaja Timo Juvonen, p. 040 713 7728.

”Olemme parantaneet työviihtyvyyttä, tehostaneet toimintojamme sekä tiedon kulkua modernisoimalla toimitilojamme ja uudistamalla tietoliikennettä. Akaan tehtaalla tehdään erittäin hyvää ja laadukasta työtä ammattitaitoisten työntekijöiden voimin. Tervetuloa Elecster Oyj:lle, Akaaseen moniosaajien joukkoon.”

Tuotantojohtaja Timo Juvonen, Elecster Oyj


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.