(Removed from publishing)

AR/AP Specialist
Efima Oy

Original publication date 5.3.2019

Hei sinä, talouden taituri – täsmäytä (työ)elämäsi ja hae meille!

Täällä Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähinnä sydäntä.

Haemme nyt kokeneita taloushallinnon ammattilaisia vakituisiin työsuhteisiin, vastaamaan nimettyjen asiakkuuksien osto-, matka- ja myyntireskontran tehtävistä. Käytät työssäsi nykyaikaisia menetelmiä – työkaverinasi voi olla ohjelmistorobottimme Aili. Et myöskään joudu mapittamaan yhtäkään paperia, sillä toimistomme on täysin paperiton! Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitamme tarvittaessa laskujen käsittelyssä ja järjestelmien käytössä. Efimassa töitä tehdään yhdessä tiimin kanssa ja tässä tehtävässä pääset tukemaan ja avustamaan kollegoitasi aina tarpeen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • vähintään kolmen vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä, erityisesti reskontratehtävistä
  • sujuvaa viestintää sekä suomeksi että englanniksi
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi tai KTM)
  • työotteesi on itsenäinen, vastuullinen ja ratkaisukeskeinen
  • innostut uuden oppimisesta ja nautit vaihtelevista työtehtävistä sekä hanskaat tiukatkin aikataulut

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Meiltä löydät joukon iloisia, ihania ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. Kaiken tämän lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla. Toimistollamme Kaivopihan kupeessa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja säiden salliessa ehkäpä koko kaupungin parhaasta kattoterassista.

Ota askel kohti (työ)elämäsi muutosta ja lähetä hakemuksesi meille vaikka heti!

Lisätietoja tehtävästä antavat Satu Kallio ja Heini Kivelä. Heidät tavoitat sähköpostilla tai puhelimitse: satu.kallio@efima.com tai 050 356 7399, heini.kivela@efima.com tai 050 515 1153.