(Removed from publishing)

Apulaisylilääkäri, Ison Omenan terveysasema
Espoon kaupunki

Original publication date 28.1.2020

Nopeasti kasvava verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa. Reagoimme ketterästi toimintaympäristön muutoksiin ja näytämme suuntaa tulevaisuuteen.

Haluatko olla mukana näköalapaikalla edistämässä espoolaisten terveyttä ja hyvinvointia?

Ison Omenan terveysasema Matinkylässä on uudenlainen kauppakeskukseen sijoittuva asema. Se vastaa noin 40000 asukaan palveluista laajennetuin aukioloajoin hyvien liikenneyhteyksien solmukohdassa.

Haemme Ison Omenan terveysasemalle perusterveydenhuollosta ja sen kehittämisestä innostunutta erikoislääkäriä esimiestehtävään. Lääkäreitä terveysasemalla on lisäksesi 17 ja hoitohenkilökuntaa 25.
Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, johon esimiestyön lisäksi voi sisältyä kiinnostuksesi mukaan monipuolisen vastaanoton ja päiväpäivystyksen lisäksi myös esimerkiksi neuvolavastaanottoa, kouluttajana toimimista tai kaupunkitasoisia asiantuntijatehtäviä.

Pitkäaikaissairauksien hoitoa tukeva moniammatillinen hoitomalli on vakiintunut toimintatapa. Panostamme lääkäreiden perehdytykseen sekä koulutus- ja ohjaustoimintaan. Espoon terveysasemat toimivat opetusterveyskeskuksina yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa.

Työpaikan nimi: Ison Omenan terveysasema

Työaika: 38 h 15 min / viikko

Kelpoisuusvaatimus: Yleislääketieteen tai muun soveltuvan erikoisalan erikoislääkäri.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Espoon asiointikielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. Kommunikointikyky näillä kielillä on tarpeen.