(Removed from publishing)

AP/AR Specialist
Efima Oy

Original publication date 18.11.2019

Hei sinä reskontrien spesialisti – täsmäytä (työ)elämäsi ja hae meille!

Täällä Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähinnä sydäntä.

Haemme Efiman taloushallinnon ulkoistuspalveluihin kokenutta reskontra-ammattilaista vastaamaan nimettyjen asiakkuuksien osto-, matka- ja myyntireskontran tehtävistä. Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitamme tarvittaessa laskujen käsittelyssä ja järjestelmien käytössä. Käytät työssäsi nykyaikaisia menetelmiä – työkaverinasi voi olla esimerkiksi ohjelmistorobottimme Aili. Et myöskään joudu mapittamaan yhtäkään paperia, sillä toimistomme on täysin paperiton! Efimalla töitä tehdään yhdessä tiimin kanssa, kollegoja tukien ja sparraten.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä, erityisesti reskontratehtävistä

  • sujuvaa viestintää sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taidosta on etua

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi tai KTM)

  • Itsenäistä, vastuullista ja ratkaisukeskeistä työotetta

  • kokemusta talouden järjestelmistä, esim. Microsoft AX/D365, Unit4 tai Basware P2P

  • innostut lisäksi uuden oppimisesta ja nautit vaihtelevista työtehtävistä sekä hanskaat tiukatkin aikataulut

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Meiltä löydät joukon iloisia, ihania ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. Kaiken tämän lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla. Toimistollamme Kaivopihan kupeessa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja säiden salliessa ehkäpä koko kaupungin parhaasta kattoterassista.

Mitä seuraavaksi?

Ota rohkeasti askel kohti parempaa (työ)elämää ja lähetä hakemuksesi, CV tai LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 8.12.2019. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi siis viipyilemättä!

Rekrytointiprosessi sisältää 2 haastattelua ja case-tehtävän. Prosessin puolivälissä jatkoon päässeitä hakijoita pyydetään tekemään työpersoonallisuuskysely ja muutama päättelytehtävä.

Lisätietoja tehtävästä antaa People Manager Laura Niini. Lauran tavoitat sähköpostitse osoitteesta laura.niini@efima.com tai puhelimitse numerosta 040-774771 keskiviikkona 20.11 klo 13-14, perjantaina 22.11 klo 9-10 tai maanantaina 25.11 klo 10-11.