(Removed from publishing)

AP Specialist
Efima Oy

Original publication date 1.8.2019

Hei sinä, talouden taituri – täsmäytä (työ)elämäsi ja hae meille!

Haemme nyt kokeneita taloushallinnon ammattilaisia vakituisiin työsuhteisiin. Pääasialliset työtehtäväsi sisältävät nimettyjen asiakkuuksien ostoreskontratehtäviä sekä mahdollisesti myös matka- ja myyntireskontran tehtäviä. Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitamme tarvittaessa laskujen käsittelyssä ja järjestelmien käytössä. Rutiinit ovat työsi perusta, mutta sinulla on myös edellytykset toimia jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössämme.

Käytät työssäsi nykyaikaisia menetelmiä – työkaverinasi voi olla esimerkiksi ohjelmistorobottimme Aili. Et myöskään joudu mapittamaan yhtäkään paperia, sillä toimistomme on täysin paperiton! Efimalla töitä tehdään yhdessä tiimin kanssa, kollegoja tukien ja sparraten.

Mitä työtehtävässä menestyminen vaatii:

  • vähintään kolmen vuoden kokemusta taloushallinnon reskontratehtävistä
  • työotteesi on itsenäinen, vastuullinen ja ratkaisukeskeinen
  • innostut uuden oppimisesta ja nautit vaihtelevista työtehtävistä
  • hanskaat tiukatkin aikataulut
  • sujuvaa viestintää sekä suomeksi että englanniksi
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi tai KTM)

On eduksi, jos sinulla on kokemusta yleisimmistä taloushallinnon ohjelmistoista (esim. Basware P2P, Microsoft ja OpusCapita).

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Täällä Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähinnä sydäntä.

Meiltä löydät joukon iloisia, ihania ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. Kaiken tämän lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla. Toimistollamme Kaivopihan kupeessa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja säiden salliessa ehkäpä koko kaupungin parhaasta kattoterassista.

Mitä seuraavaksi?

Ota rohkeasti askel kohti parempaa (työ)elämää ja lähetä hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 18.8.2019. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi siis viipyilemättä!

Rekrytointiprosessi sisältää haastattelun, soveltuvuusarvioinnin sekä case-tehtävän. Kolmivaiheinen rekrytointiprosessimme viedään tämän tehtävän osalta läpi kokonaisuudessaan elo-syyskuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa 7.8. alkaen tuleva kollega Senior Outsourcing Specialist Tiina Kaskinen. Tiinan tavoitat sähköpostilla tiina.kaskinen@efima.com tai puhelimitse numerosta 040 553 3643.