(Removed from publishing)

Angular/frontend devaaja
LIS Group / Kiwa Inspecta

Original publication date 11.1.2019

Angular/frontend devaaja ketterään tiimiin

iinnostaako mukava työ hyvässä porukassa? Tule kasvavaan tiimimme Helsingin Sörnäisiin kehittämään InstaAudit-pilvipalveluamme.

Pääset devaamaan uusimmilla frameworkeilla, eikä tarvitse taistella legacy-järjestelmien parissa. Pääset tekemään uusia ominaisuuksia olemassa oleviin kokonaisuuksiin, ja myös rakentamaan tiimissä täysin uusia moduuleja pilvipalveluun. Tiimissäsi on jo frontend- ja backend-osaajia, joten pääset kehittämään omaa osaamistasi hyvässä porukassa.

Voit olla junior- tai senior-tason devaaja, mutta sinulla on aiempaa kokemusta työn tai omien projektien kautta Angular 2+ -frameworkista, ja pystyt tuottamaan julkaisukelpoista koodia. Jos sinulle on lisäksi tuttuja Git, Bootstrap 4, Ionic (Angularin päälle tehty mobiiliframework), niin vielä parempi.

Me pidämme

  • yksinkertaisista asioista ja softista
  • slackista
  • uusien päivityksien julkaisemista minuuteissa prodiin
  • hyvien testien tekemisestä (TDD)
  • meidän swagger dokumentoidusta REST API:sta frontend devaajille

Toimipisteesi on Helsingissä Sörnäisissä, ja voit työskennellä osan viikkoa etänä. Sörnäisten toimistolla on muuten kelpo kuntosali/suihku, jos aamu- tai päivätreeni kiinnostaa.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen ja lisää CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 15.2.2019.  Mikäli näyttää, että olet meille sopiva henkilö, niin tapaamme yhden tai useammin kerran, ja varmistamme, että viihdyt kanssamme. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.