(Removed from publishing)

Aluemyyntipäällikkö
Warmia Oy

Original publication date 23.1.2020
Warmia Oy
WARMIA OY on suomalainen, vesikiertoisen lattialämmityksen ja Coolia-kattojäähdytyksen suunnitteluun, asennukseen ja markkinointiin erikoistunut vakavarainen yritys. Warmialla on oma aktiivinen koko maan kattava edustajaverkosto, joka koostuu itsenäisistä alue-edustajista. Lisäksi Warmia myy ja urakoi suoraan suuria kohteita. Asennuksesta vastaavat valtuutetut, tehtävään koulutetut Warmia-lattialämmitysasentajat. https://warmia.fi/yritys/
Toimenkuva
Haemme nyt myynnin vahvistukseksi aktiivista

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Aluemyyntipäällikkönä vastaat Warmian palveluiden myynnistä ja markkinoinnista pääasiassa pääkaupunkiseudun alueella. Toimit tehtävässä pääosin Warmian Kaarinan konttorin kautta ja suunnittelet työviikkosi asiakaslähtöisesti.

Työn pääpaino on uusasiakashankinnassa, mutta hoidat samalla myös olemassa olevia asiakkuuksia osana myyntitiimiä. Kohteitamme ovat mm. kauppakeskukset, koulukeskukset, kerros- ja rivitalot sekä toimisto- ja teollisuuskohteet.
Odotamme sinulta
Olet menestyksekäs verkostoituja, taitava neuvottelija ja palat halusta menestyä ja kehittyä myyjänä. Toimit yrittäjähenkisesti, suunnitelmallisesti ja vastuullisesti. Palvelualttius, asiantuntijuus ja sitoutuminen asiakkaisiin sekä yhteistyökumppaneihin ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulla olevan näyttöjä B2B-myynnistä. Aiempi työkokemus rakennusalasta on tärkeää – rakentaminen, rakennuspiirustusten lukutaito sekä työmaaosaaminen antavat hyvät eväät työhön.
Muut tiedot
Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään sekä työyhteisön täyden tuen. Tarjoamme itsenäisen ja haastavan työn dynaamisessa ja koko ajan kehittyvässä organisaatiossa laadukkaiden tuotteiden parissa. Tehtävä on vakituinen ja palkkaus koostuu kuukausipalkasta ja bonuksesta. Työsuhdeauto on myös sovittavissa.

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalvelun kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezyltä aluejohtaja Heikki Lamminpää, p. 050 344 6454.

Hae tehtävää 9.2.2020 mennessä lähettämällä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.
Kesto
Toistaiseksi voimassaoleva
Lisätietoja
Heikki Lamminpää, heikki.lamminpaa@eezy.fi, 050 344 6454
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 09.02.2020 mennessä.