(Removed from publishing)

Aluemyyntipäällikkö
Leica Geosystems Oy

Original publication date 8.5.2019

Etsimme Pirkanmaan alueelle energistä ja positiivista

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tässä tehtävässä tulet digitalisaation ja uusimpien innovaatioiden kautta auttamaan asiakkaitamme maanrakennus, rakennus ja teollisuuden toimialoilla. Yrityksellämme on erinomainen maine ja brändi koneohjaus, laserkeilaus sekä high end -mittaus tuotteissa, sekä niihin liittyvissä kokonaisratkaisuissa. Olet tuloshakuinen ja innostut siitä, että löydät asiakkaiden tarpeisiin parhaan mahdollisen ratkaisun. Analysoit myyntialuettasi aktiivisesti, jotta voit kohdentaa asiakashankintaa entistä tehokkaammin. Teet läheistä yhteistyötä myyntitimin lisäksi myös yrityksemme teknisen tuen kanssa.

Meillä on erinomainen myyntiprosessi, jonka avulla sinä menestyt. Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että ymmärrämme paremmin asiakkaan tarpeita. Johtamiskulttuurimme ansiosta henkilökohtainen kehittymisesi on liiketoimintamme keskiössä: saat tehtäviisi vastuuta ja vapautta sekä pääset vaikuttamaan päivittäiseen päätöksentekoon.

Monipuolisessa tehtävässäsi tarvitset neuvottelu-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, joiden jatkuvaan kehittämiseen suhtaudut positiivisesti. Käytössäsi on laadukkaat työvälineet ja asiakashallintajärjestelmä. Tarvitset työssäsi sujuvan suomen kielen lisäksi sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainväliseen yritykseen ja työyhteisöön erittäin laadukkaiden ratkaisujen ja palvelujen pariin. Saat perusteellisen perehdytyksen, kilpailukykyisen palkitsemisen ja kattavat työsuhde-edut. Kulttuurimme on rento, asiantunteva ja ammattimainen. Arvostamme jokaisen työntekijämme panosta sekä yrityksen että oman ammattitaidon kehittämiseen. Vastasiko tehtävänkuvaus odotuksiasi? Odotamme innolla sinua tiimiimme, joukkuepelaaja!

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Alexandra Kymäläinen puh. 040 903 0303, alexandra.kymalainen@targetheadhunting.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 23.05.2019 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat.