(Removed from publishing)

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Experis

Original publication date 5.3.2019
KTR Finland Oy valmistaa korkealuokkaisia voimansiirtokomponentteja yli 50 vuoden kokemuksella. Meiltä löydät myös jarrut, jäähdyttimet sekä hydrauliikkakomponentit, jolloin voimme tarjota tehokkaita kokonaisratkaisuja. Olemme aina keskittyneet löytämään asiakkaan tarpeisiin sopivan tuotteen, joka vastaa kaikkia käyttökohteen vaatimuksia.
 
KTR Finland Oy on KTR Systems GmbH:n tytäryhtiö. KTR Systems GmbH:lla on maailman laajuisesti 1100 työntekijää. 23 tytäryhtiön ja yli 90 myyntiedustuksen kanssa se on edustettuna kaikissa maanosissa. KTR Finlandin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja liikevaihto on 4milj€. Lue lisää www.ktr.com

 
Haemme kasvavaan toimintaamme uuteen vakituiseen tehtävään
 
ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ
 
Aluemyyntipäällikkönä vastaat oman alueesi konsultoivasta myynnistä ja sen kehittämisestä. Olet vastuussa Itä- ja Pohjois-Suomen alueen asiakkuuksista, pääosa asiakkaista löytyy Kuopio-Kajaani ja Oulu-akselilta. Päivittäinen työ on vahvasti kentällä asiakkaiden luona liikkumista, mutta raportointi ja toimistotyöt tehdään kotikonttorilta käsin. 
 
Teet aktiivista uusasiakashankintaa ja hoidat olemassa olevia asiakassuhteita sekä vastaat tarjous- ja sopimushallinnasta. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja olet kiinnostunut asiakkaidemme tarpeista sekä asiakkuuksien pitkäjänteisestä kehittämisestä. Olet mukana ideoimassa mahdollisia uusia tuotteita tai tuoteparannuksia asiakkaille. Tarvittaessa saat myyntityöhön Saksan pääkonttorin vahvan tuen. 
 
Edellytämme tehtävään
 
- teknistä insinöörikoulutustaustaa, mielellään hydrauliikan osa-alueelta 
- hydrauliikan ja jäähdytinmarkkinoiden tuntemus on eduksi
- useamman vuoden kokemuksen aktiivisesta myynnistä ja asiakastyöskentelystä teollisuuden parissa
- myynnillistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
- toiminnassasi olet itseohjautuva, tavoitehakuinen ja proaktiivinen
- suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa
- SAP-järjestelmäosaaminen on eduksi
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän, kasvavassa ja hyvät tulevaisuuden näkymät omaavassa yrityksessä. Työskentelet korkealaatuisten tuotteiden parissa, joita asiakkaat arvostavat. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Liisa Jenkins puh. 050 5273453 tai sähköpostitse: liisa.jenkins@fi.experis.com
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.