(Removed from publishing)

Aluemyyntipäällikkö
Oy Parlok Ab

Original publication date 14.1.2019
Oy Parlok Ab
Oy Parlok Ab on muovituotteisiin erikoistunut valmistaja, jonka toiminta Paraisilla alkoi jo vuonna 1959. Päätuoteryhmässämme raskaan kuljetuskaluston lokasuojissa ja roiskeenestojärjestelmissä olemme yksi Euroopan johtavista valmistajista. Muita tuotteitamme ovat mm. raskaan kuljetuskaluston työkalulaatikot, sivusuojat sekä erilaiset tarvikkeet, joiden lisäksi valmistamme muovituotteita myös muille toimialoille. Päämarkkina-alueemme on Eurooppa, mutta yhtiöllämme on merkittävää vientiä myös sen ulkopuolelle. Tuotteemme tunnetaan korkeasta laadustaan ja kestävyydestään ja panostamme myös voimakkaasti uusien varusteosien kehittämiseen raskaalle kuljetuskalustolle.
Tehokas tuotantomme toimii kysynnän mukaan kolmessa tai neljässä vuorossa ja investoimme vuosittain voimakkaasti sen kehittämiseen. Henkilöstöä meillä on noin 50 ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 9,5 milj.€. Oy Parlok Ab on kotimaisessa omistuksessa.
Toimenkuva
Haemme Parlokin menestyvään joukkoon Paraisille aluemyyntipäällikköä. Tehtävässäsi vastaat Oy Parlok Ab:n Pohjoismaiden, Iso-Britannian ja Espanjan myynnistä ja sen kehittämisestä. Tehtäväkenttäsi ulottuu asiakaskontaktien hallinnasta sopimusten laadintaan ja seurantaan. Tehtävässä pääset myyntityön ohella seuraamaan markkinatilannetta aitiopaikalta sekä ideoimaan uusia tuotteita ja tuoteparannuksia. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja raportoit suoraan myyntijohtajalle.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta kokemusta teknisen myynnin parista ja halua kehittyä työssäsi. Sinulla on mielellään tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus, jonka lisäksi olet luonteeltasi tavoitteellinen, aikaansaava, teknisesti suuntautunut sekä sosiaalisesti taitava. Odotamme sinulta suomen kielen lisäksi erittäin hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja halua toimia kansainvälisillä markkinoilla. Kohdealueiden tunteminen, muu kielitaito, markkinoinnillinen osaaminen sekä aiempi kokemus hyötyajoneuvoihin liittyvien tuotteiden myynnistä katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajenevan tehtäväkentän, hyvät vaikutusmahdollisuudet sekä tilaisuuden menestyksen rakentamiseen nopeasti kasvavassa ja hyvät tulevaisuuden näkymät omaavassa yrityksessä. Tehtävään perehtymisessä tulee vuoden loppuun asti avustamaan tehtävässä nykyään toimiva henkilö.
Aluemyyntipäällikön tehtävä on vakituinen ja kokopäivätoiminen. Tehtävän palkkaus riippuu valittavan henkilön osaamisesta ja työn tuloksista. Työsopimus solmitaan työntekijän ja Oy Parlok Ab:n välillä.
Lisätietoja tehtävästä antavat valinnassa avustavan VMP Varamiespalvelun Aivi Elo p. 040 307 5014 (varmimmin tavoitettavissa 17.1.2019 klo 13:00-15:00 ja 23.1.2019 klo 10:00-12:00 sekä 28.1. klo 14:00-16:00). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 8.2.2019 mennessä osoitteessa www.vmp.fi

#contactforum
Kesto
Yli 12 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 08.02.2019 mennessä.