(Removed from publishing)

Aluemyyntipäällikkö Länsi-Suomi
Ensto Oy

Original publication date 3.1.2019

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme ja haemme energistä, innostunutta ja teknisesti suuntautunutta sähköistysratkaisujen

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Länsi -Suomen alueelle (Tampere)

Haet aktiivisesti uusia asiakkaita omalta myyntialueeltasi, sekä huolehdit, että nykyisillä asiakkaillamme on tarvittavat tiedot tuotevalikoimastamme. Olet parhaimmillasi asiakassuhteiden pitkäjänteisenä ja tuloshakuisena kehittäjänä. Sinulla on kokemusta myyntityöstä ja haluat tehdä teknistä kauppaa sekä toimia asiakasrajapinnassa.

Edellytämme

  • Aikaisempaa näyttöä tuloksekkaasta myynnistä sähköalalla.
  • Neuvottelutaitoja, innokasta myyntiasennetta sekä tarmokasta ja kunnianhimoista otetta myyntitavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Vastuunottokykyä, organisointitaitoja sekä päätöksentekovalmiutta.
  • Matkustusvalmiutta.

Odotamme sinulta sähköteknistä ja/tai kaupallista koulutusta. Olet aktiivinen ja tuloshakuinen sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mielellään myös englanninkielellä. Toivomme sinun tuntevan sähköurakoitsijakenttää ja sähkötukkukauppaa.

Olet luonteeltasi positiivinen ja periksi antamaton tiimipelaaja, jolla on tahto voittaa asiakkaasi luottamus ja kehittää asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Enstolaiset ovat alansa huippuammattilaisia. Tarjoamme sinulle avainpaikan kotimaan myyntitehtävissä, laadukkaan kilpailukykyisen tuotevalikoiman ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Simo Österman p.044 343 4417. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa www.targetheadhunting.fi > Työnhakijalle – Aluemyyntipäällikkö Länsi-Suomi. Toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.